INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CORONAVIRUS

Ce să faci când te plictisești în carantină » Joaquin, clipuri virale pe internet

734 de meciuri are Joaquin în LaLiga
734 de meciuri are Joaquin în LaLiga

Articol de GSP - Publicat joi, 19 martie 2020 16:16

Joaquin, fotbalistul în vârstă de 38 de ani al lui Betis Sevilla, profită de autoizolare pentru a posta diferite clipuri amuzante pe rețelele de socializare.

Pandemia de coronavirus a blocat fotbalul aproape în totalitate, astfel că majoritatea jucătorilor au intrat în carantină. În loc să se îngrijoreze, unii au lansat diverse provocări sau au devenit protagoniștii unor videoclipuri virale.

Joaquin, vedetă pe internet

Acesta este și cazul lui Joaquin, unul dintre cei mai experimentați fotbaliști din LaLiga. Jucătorul cu 52 de selecții în naționala Spaniei s-a filmat în mai multe ipostaze haioase, interpretând expresiv cântece în ținute mai puțin obișnuite.

Cum afectează coronavirus sportul mondial:

  1. EURO 2020 devine EURO 2021! Șefii fotbalului mondial au decis să amâne cu un an competiția anului în fotbalul internațional.
     
  2. UEFA a stabilit reprogramarea competițiilor Champions League și Europa League. 
     
  3. Voleiul, primul campionat decis de coronavirus. Federația Română de Volei a decis închiderea campionatului în curs și a anunțat cine primește titlul de campioană. 
     
  4. FRF, LPF și cluburile din Liga 1 au convenit cele două scenarii în care competiția ar putea fi dusă la capăt.
     
  5. Fanii Football Manager se pot juca gratis în perioada următoare după decizia luată  de producătorii jocului.
     
  6. Peste 140 de vedete din sportul românesc fac parte din campania #vafibine, lansată de Gazeta Sporturilor, în contextul panicii generate de coronavirus.
     
  7. Sala de presă a Arenei Naționale a fost transformată în sediu pentru operatorii ce răspund la TELVERDE, linia specială realizată pentru întrebări legate de coronavirus.
     
  8. Fotbalul din Serie A ar putea reveni la începutul lunii mai.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează