INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Cine e noul căpitan al lui Real Madrid: „Am dat totul pentru a ajunge aici” » Premieră după 119 ani

Marcelo, 33 de ani, va deveni oficial căpitanul lui Real Madrid
Marcelo, 33 de ani, va deveni oficial căpitanul lui Real Madrid

Articol de GSP - Publicat sambata, 10 iulie 2021 17:51 / Actualizat sambata, 10 iulie 2021 18:00

Marcelo, 33 de ani, va deveni oficial căpitanul lui Real Madrid în sezonul 2021-2022, urmând să preia banderola de la Sergio Ramos, plecat la PSG.

Fundașul brazilian era printre vicecăpitanii clubului de mulți ani, dar acum va fi primul lider al formației merengue, în al 16-lea său sezon, care ar putea fi și ultimul. Marcelo va fi primul căpitan străin după mai mult de 100 de ani. În 1902, englezul Arthur Johnson devenea liderul echipei blanco. De atunci, doar spanioli au purtat banderola de prim căpitan.

„Joc de mult timp aici, dar dorința de a face performanță a rămas la fel de puternică. Abia aștept noul sezon, mai ales că voi fi căpitan. Am dat totul pentru a ajunge aici și sper să transmit entuziasmul meu și colegilor. E o responsabilitate mare, în special de a-i ajuta pe cei tineri. Caut mereu să învăț lucruri noi și să fiu un ambasador cât mai bun al clubului. Asta am făcut mereu.

E o plăcere să fiu din nou antrenat de Carlo Ancelotti. Știm că venim după un sezon fără trofeu, dar am luptat până la final, eram siguri că vom reuși. N-a fost să fie, dar vom învăța din asta și vom face tot posibilul în sezonul care vine”, a declarat Marcelo conform site-ului oficial al lui Real Madrid.

Amical de 5 stele pentru formația lui Ianis Hagi » Real Madrid vine pe Ibrox

Rangers, formație la care evoluează și Ianis Hagi (22 de ani), va disputa un meci amical împotriva lui Real Madrid, pe 25 iulie, la Glasgow.

Ultimul amical al verii va fi unul de lux pentru Rangers. Pe Ibrox va veni Real Madrid. Partida este programată pe 25 iulie, cu doar 6 zile înaintea debutului oficial în noul sezon. Formația lui Carlo Ancelotti nu este singura cu nume pe care Rangers o va înfrunta în această vară. Pe 17 iulie vor da piept cu Arsenal.

VIDEO „Santiago Bernabeu” impresionant! Imagini de senzație cu noul stadion al lui Real Madrid

Noua arenă a fost replicată de avaldesign.com prin jocul video Microsoft Flight Simulator 2020, iar imaginile virtuale i-au lăsat mască pe fani, care au fost surprinși de cât de bine va arăta stadionul când va fi gata.

Rangers, învinsă de o echipă din liga a patra engleză cu Ianis Hagi titular! Reacție dură a lui Steven Gerrard

Ripostă dură a oficialităților maghiare la adresa UEFA, după pedeapsa dictată Ungariei: „Lași comuniști, să vă fie rușine!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
cky33
cky33  •  13 Iulie 2021, 13:20

Asta va fi capitan nejucator si va juca iar 7 meciuri tot sezonul. Nu are cum sa joace in fata lui Ferland Mendy, care din motive necunoscute a lipsit de la euro

Vezi toate comentariile (1)
Comentează