INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

Cine profită? Presa din Spania a dezvăluit cele 5 oferte pe care le are fostul "galactic" Pepe, liber de contract după "divorțul" de Beșiktaș

FOTO: Gulliver/ Getty Images
FOTO: Gulliver/ Getty Images

Articol de GSP - Publicat marti, 01 ianuarie 2019 14:13

Fundașul portughez Pepe, 35 de ani, și-a încheiat zilele trecute aventura de la Beșiktaș, fotbalistul luând decizia să-și rezilieze contractul cu turcii. 

Fostul fundaș al lui Real Madrid nu duce însă lipsă de oferte. Jurnaliștii de la AS scriu că mai multe echipe din Europa, dar și din Golf, și-ar fi manifesat interesul pentru Pepe.

Ligue 1 ar putea fi o posibilă destinație pentru acesta, presa iberică notând că fundașul e dorit de Monaco și Lyon. În plus Pepe e curtat și în Premier League, Wolverhampton fiind clubul care vrea să-l achiziționeze.

Portughezul își va stabili viitoarea destinație în perioada imediat următoare, însă poate alege și calea salariilor exorbitante din Golf. Al Gharfa, echipă din Qatar, și saudiții de la Al Ittihad sunt la rândul lor pe urmele lui Pepe.

Pepe a evoluat de-a lungul carierei pentru 4 echipe: Maritimo, FC Porto, Real Madrid și Beșiktaș. Cele mai mari performanțe le-a cunoscut pe Santiago Bernabeu, câștigând de trei ori Liga Campionilor alături de madrileni, în 2014, 2016 și 2017.

Vezi și: OFICIAL Samir Nasri s-a întors în Premier League: "Ce poate fi mai bun de atât? Cea mai tare competiție, un antrenor cu care am lucrat"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează