INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  EURO 2024

VIDEO + FOTO „Contează fiecare secundă până la Euro 2024” » Mbappe a uitat de eșecul din Ligă și apare într-o reclamă inedită

Ceasul Hublot lansat special pentru Euro 2024 / Foto: X Hublot
Ceasul Hublot lansat special pentru Euro 2024 / Foto: X Hublot

Articol de - Publicat vineri, 12 aprilie 2024 19:20 / Actualizat vineri, 12 aprilie 2024 19:20

Kylian Mbappe (25 de ani), atacantul lui PSG, a fost la Geneva, chiar a doua zi după 2-3 cu Barcelona din „sferturile” Ligii, pentru a lansa noul ceas Hublot „Big Bang e GEN3 UEFA EURO 2024™”. Prețul acestui model pornește de la 6.700 de euro și este dedicat turneului final care va începe în Germania pe 14 iunie, ora 21:00.

Fotbalul și afacerile sunt două chestii separate pentru Kylian Mbappe. Vicecampionul mondial din Qatar 2022 a dat o fugă în Elveția, la invitația unui sponsor al Euro 2024, pentru o acțiune promoțională.

Lovitura anului! Dennis Man, ofertă de 14 milioane de la sfertfinalista Ligii Campionilor
TRANSFER
Lovitura anului! Dennis Man, ofertă de 14 milioane de la sfertfinalista Ligii Campionilor

Atacantul francez a făcut abstracție de înfrângerea de miercuri de pe Parc des Princes, din "sferturile" Ligii Campionilor, 2-3 contra Barcelonei, și a prezentat cel mai nou model de ceas Hublot, Big Bang e GEN3 UEFA EURO 2024™, variantă updatată la Big Bang e Gen 3 și care va fi dedicată chiar turneului final organizat în Germania.

Mbappe a vizitat fabrica din Geneva

Cunoscutul producător elvețian de ceasuri a postat pe rețelele de socializare un filmuleț și mai multe poze din interiorul fabricii și fotografii cu designul ceasului, pe care atacantul lui PSG l-a purtat la încheietura mâinii stângi. Campania lansată, cu aceeași ocazie, a fost inaugurată de elvețieni sub sloganul „Fiecare secundă până la Euro 2024 contează".

Noul Big Bang e GEN3 UEFA EURO 2024™ are înscris în centru data și ora startului competiției, la care va participă și naționala României, vineri 14 iunie, ora 21:00. Apoi, de-a lungul circumferinței cercului albastru al cadranului, sunt trecute zilele care corespund meciurilor din toate fazele Euro 2024, de la grupe, trecând prin toate eliminatoriile, și până la finală.

„Contează fiecare secundă până la Euro 2024” » Mbappe a uitat de eșecul din Ligă și apare într-o reclamă inedită
Acesta este una dintre variatele de „Big Bang e GEN3 UEFA EURO 2024™ / Foto: X Hublot

De la titan la un alt titan al fotbalului!

În clipul de prezentare în care protagonist este Kylian Mbappe, starul liderului din Ligue 1 traversează terenul cu mingea la picior, jucându-se cu adversarii, înainte de a înscrie golul victoriei chiar în ultimul moment! „O scufundare profundă în mintea căpitanului echipei franceze, concentrat în totalitate asupra jocului, în afara timpului și spațiului", scrie pe site-ul oficial Hublot.

„Ceasul are ca element de bază titanul, utilizat pe o scară largă de Hublot, în special pentru ușurința sa. Acesta prezintă cel mai bun raport între rezistență și greutate dintre toate materialele, ceea ce îl face un material extrem de popular, în special în domeniul aeronauticii. Se remarcă și prin rezistența la coroziune și prin inerția sa în contact cu pielea.

Hublot utilizează numai titan de înaltă calitate, de gradul 5, cel mai rezistent care există. Odată lustruit, acest material păstrează o strălucire metalică ușor albăstruie", au explicat elvețienii.

Match Quiz CFR Cluj - FCSB

Ești expert în Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe derby-ul CFR Cluj - FCSB și câștigă premiile puse în joc!

Citește și alte știri de fotbal internațional:

Federația penală » Titularul demisionar după o agresiune sexuală, iar interimarul este cercetat pentru corupție
SPANIA
Federația penală » Titularul demisionar după o agresiune sexuală, iar interimarul este cercetat pentru corupție
Se răzgândește Xavi? Condițiile pe care antrenorul i le pune lui Joan Laporta pentru a nu mai pleca la vară
SPANIA
Se răzgândește Xavi? Condițiile pe care antrenorul i le pune lui Joan Laporta pentru a nu mai pleca la vară

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează