INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BRAZILIA

CORONAVIRUS. Jorge Jesus, antrenorul lui Flamengo, a ieșit și el pozitiv

Jorge Jesus, antenorul lui Flamengo, Sursa: Getty
Jorge Jesus, antenorul lui Flamengo, Sursa: Getty

Articol de - Publicat marti, 17 martie 2020 09:47

Jorge Jesus (65 de ani), antrenorul portughez al lui Flamengo, va repeta testul anti COVID-19. Luni murise un bun prieten al său, fost maseur la Estrela Amadora, din cauza virusului.

Și în Brazilia a pătruns coronavirus, provocând suspendarea Cupei și a meciurilor din unele campionate statale, inclusiv în Rio de Janeiro. Au început deja să se facă teste și la cluburi, iar campioana și câștigătoarea Copei Libertadores a raportat primul caz pozitiv. E chiar Jorge Jesus, antrenorul lui Flamengo! Portughezul de 65 de ani a ieșit „ușor pozitiv sau neconcludent”, cum au spus medicii, motiv pentru care oficialii echipei au anuțat că l-a efectuat și pe cel de-al doilea.

Jorge Jesus: „Mă simt normal”

„E adevărat că testul a fost pozitiv, dar și că mă simt normal. Exact la fel ca acum o lună, un an, doi sau trei în urmă. Nu am simptome și voi sta în carantină. Cred că o săptămână sau două. Cu voia lui Dumnezeu, mă voi întoarce normal la pregătiri”, a postat Jesus pe contul de Instagram. Flamengo a întrerupt antrenamentele de la prima echipă și cea de tineret pentru o săptămână.

Primul portughez mort

Luni seară, tehnicianul anunțase o veste mult mai rea. Unul dintre cei mai buni prieteni, Mário Veríssimo, a murit la spitalul Santa Maria. Avea 80 de ani fostul maseur al Estrelei Amadora și contactase noul coronavirus. A fost prima persoană decedată de COVID-19 în Portugalia!

234de persoane sunt infectate cu coronavirus în Brazilia. În Portugalia erau 331 până aseară, cu un singur deces.

Cum ne apărăm de coronavirus

Vezi cum e afectat de coronavirus fotbalul românesc

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează