INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

CORONAVIRUS. Mangala, și el infectat, atrage atenția: „Poze în parc? Nu așa oprim pandemia”

Paul Pogba (stânga), Lassana Diarra (centru) și Eliaquim Mangala (dreapta), sursa: Getty
Paul Pogba (stânga), Lassana Diarra (centru) și Eliaquim Mangala (dreapta), sursa: Getty

Articol de - Publicat marti, 17 martie 2020 10:55

Francezul Eliaquim Mangala (29 de ani), fundașul Valenciei, echipă lovită dur de coronavirus, spune: „Chiar dacă nu ai simptome, poți fi în pericol, ești în pericol”.

Eliaquim Mangala, fundașul central francez, este unul dintre jucătorii Valenciei depistați pozitiv. Și el trage un semnal de alarmă. 

„Dacă există cazuri ca al meu, oameni care sunt purtători ai virusului fără a avea niciun simptom, înseamnă că sunt și altele. Și când văd încă imagini din restaurante, parcuri, îmi spun că e o problemă”, a declarat internaționalul francez pentru L'Équipe.

„Trebuie să realizăm toți că, dacă nu e un pericol pentru tine, tu poți fi un pericol pentru alții. Pentru părinți, pentru bunici. Sau poate chiar pentru cei mai tineri. Nu toată lumea are un sistem imunitar puternic”, a mai spus Mangala. „Pentru oricine există acest risc. Chiar dacă nu ai simptome, poți fi în pericol, ești în pericol”.

„Am văzut ce s-a întâmplat în Italia. Nu e o glumă. Nu ne putem fotografia în parc ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic. Nu așa vom opri pandemia. Unica soluție e să rămânem în case” a precizat Eliaquim Mangala, fundaș central Valencia

Cum ne apărăm de coronavirus

Vezi cum e afectat de coronavirus fotbalul românesc

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează