INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BRAZILIA

Președintele unui club uriaș din Brazilia a anunțat că formația pe care o conduce l-a ofertat pe Cristiano Ronaldo: „Ar fi avut același salariu ca la Manchester United”

Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo

Articol de - Publicat sambata, 07 ianuarie 2023 14:02 / Actualizat sambata, 07 ianuarie 2023 14:02

Duilio Monteiro Alves (45 de ani), președintele clubului brazilian Corinthians, a dezvăluit că echipa pe care o conduce l-a ofertat pe Cristiano Ronaldo (37 de ani), înainte ca starul portughez să semneze cu Al- Nassr, formație din Arabia Saudită. 

Oficialul grupării sud- americane a spus că aceștia i-au propus lui Ronaldo un contract valabil pe două sezoane și salariu asemănător cu cel pe care lusitanul îl primea la Manchester United, de aproximativ 22,7 milioane de euro. 

Federația Franceză a anunțat selecționerul până în 2026
FRANȚA
Federația Franceză a anunțat selecționerul până în 2026

Duilio Monteiro Alves, președinte Corinthians: „L-am ofertat pe Cristiano Ronaldo”

„L-am ofertat pe Cristiano Ronaldo. I-am oferit un contract valabil pe două sezoane și un salariu asemănător cu cel pe care îl primea la Manchester United, care ar fi urmat să fie acoperit și cu ajutorul sponsorilor noștri. 

Știu că a avut oferte și de la cluburi din Europa, dar cea pe care a primit-o din Arabia Saudită a fost de 20 de ori mai mare. 

Am vorbit de 6 sau 7 ori cu Jorge Mendes (n.r. fostul impresar al lui Ronaldo). În cele din urmă, i-am făcut o ofertă lui Ronaldo prin intermediul altei persoane”, a declarat Duilio Monteiro Alves pentru Bandeirantes' Donos da Bola, citat de cotidianul britanic Daily Mail. 

Cristiano Ronaldo, în timpul prezentării la Al-Nassr: „Am avut multe propuneri din Europa, Brazilia, SUA și Australia”

„Sunt foarte mândru și sunt pregătit. Am venit aici să joc, să mă bucur și să câștig. Vreau să fac parte din cultura țării. Vreau să zâmbesc și să joc fotbal. Vreau să bat câteva recorduri și aici!

Când am luat decizia, familia m-a sprijinit, este foarte fericită. Am fost primiți incredibil, oamenii s-au purtat extraordinar cu mine și cu familia mea.

Este o mare oportunitate pentru mine. Nu doar în fotbal. Pot schimba mentalitatea noii generații. Am avut multe propuneri din Europa, Brazilia, SUA și Australia. Vin să ajut nu doar clubul, ci și această țară, fotbalul feminin, tot. Pot ajuta cu experiența mea. Vreau să o ofer o nouă viziune clubului și țării. De aceea am acceptat această propunere”, spunea Cristiano Ronaldo, pe 3 ianuarie. 

Citește și:

Barcelona vrea să repete modelul lui Real Madrid » A pus ochii pe un puști de 17 ani din Brazilia!

Disputat de granzii din Premier League, cel mai valoros fundaș din lume numește echipa la care visează să joace: „Mi-a rămas în inimă”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează