INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Cristiano Ronaldo, patru cifre fantastice și o declarație incendiară: „Într-o zi, spun că ești perfect. În alta, că ești de rahat"

Foto: Getty Images
Foto: Getty Images

Articol de - Publicat duminica, 31 octombrie 2021 15:24 / Actualizat duminica, 31 octombrie 2021 16:02

Cristiano Ronaldo, 36 de ani, nu lasă niciun eșec fără revanșă. După 0-5 cu Liverpool, 3-0 cu Tottenham. L-a salvat pe Solskjaer și s-a răzbunat pentru criticile presei britanice.

Când Ronaldo se simte bine, excelent chiar, Man. United se trezește și ea. După 0-5 cu Liverpool, cum nu se putea mai rău, și acasă, și în fața celui mai feroce rival, „diavolii" s-au răzbunat pe Tottenham. 3-0 pe „White Hart Lane".

Cristiano Ronaldo are o victimă preferată în Anglia

Ole Gunnar Solskjaer a fost salvat încă o dată, iar Cristiano a fost în mare vervă. Un voleu stil Van Basten, la 1-0 (al 7-lea gol în acest sezon la Manchester), și o pasă decisivă (prima) rafinată pentru Cavani, la 2-0. Și alte cifre evidențiate de statisticieni:

  • La 36 de ani și 267 de zile, CR7 devine cel mai în vârstă jucător cu gol și assist într-un meci de Premier League de la Didier Drogba, în decembrie 2014; ivorianul lui Chelsea avea tot 36 de ani și 267 de zile și marcat tot împotriva Spurs.
  • Ronaldo și Cavani (35 de ani pe 14 februarie) sunt primii fotbaliști trecuți de 34 de ani care combină la o reușită de campionat la United, de la Scholes - Giggs, în august 2010, contra Newcastle.
  • Lusitanul are 12 partide cu gol și assist în Premier, de trei ori victimă fiind Tottenham.
  • A punctat de 11 ori în confruntările cu Spurs, adversarii săi preferați în Anglia.

Cristiano Ronaldo: „Într-o zi, spun că ești perfect. În alta, ești de rahat"

„Echipa era sub presiune, se instalase o atmosferă ușor depresivă, dar știam că aceasta e șansa revanșei noastre", a declarat Cristiano la Sky Sports. Știe că „mereu există critici, nu mă afectează. Joc fotbal de 18 ani. Într-o zi, oamenii spun că ești perfect, în alta că ești de rahat. Așa e viața. Uneori trebuie să treci prin clipe dificile".

40de goluri a marcat Ronaldo în 2021 la club și națională; a 11-a oară când Cristiano are minimum 40 de reușite pentru club și selecționată într-un an calendaristic

Top 5 victime ale lui Ronaldo în Anglia

 AdversarGoluri CR7
1.Tottenham11
2.Aston Villa9
3.Newcastle8
4-5.Fulham7
4-5.Wigan7

Nuno Espirito Santo ar putea fi demis

Dacă Solskjaer a îndepărtat momentan varianta demiterii la Manchester, alt manager e în pericol acum în Premier. Nuno Espirito Santo ar putea fi concediat de Tottenham, după a 5-a înfrângere în 10 etape (are și 5 victorii). Următoarele două partide, cu Vitesse (Conference League) și Everton (campionat), sunt decisive.

Pep Guardiola, 200 de meciuri în Premier cu eșec

Guardiola nu a putut sărbători sâmbătă al 200-lea meci în Premier League. A pierdut a doua oară în acest campionat la Man. City (0-2 cu Crystal Palace pe „Etihad"), care a irosit 10 puncte în actuala ediție (două eșecuri, două egaluri). Pep și „cetățenii" sunt acum la cinci lungimi de liderul Chelsea.

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Sergio Aguero, transportat la spital cu ambulanța » Primele concluzii ale medicilor

Un fotbalist, erou în Italia » I-a salvat viața arbitrei care se prăbușise pe teren: „Daţi-vă la o parte! Ştiu eu ce să fac”

Allegri, furios după eșecul lui Juventus cu Verona: „Fotbalul nu e floretă, să ne fie rușine! Suntem o echipă de mijlocul clasamentului”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează