INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Cristiano Ronaldo, poveste incredibilă! Dezvăluie dialogul cu un mare rival: "A venit să îmi spună că mă urăște"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 22 noiembrie 2016 09:56

Cristiano Ronaldo a acordat un interviu revistei France Football și a vorbit despre EURO 2016, pe care l-a câștigat în fața Franței, 1-0.

Starul portughez a dezvăluit că s-a întâlnit cu Antoine Griezmann, francezul care joacă la Atletico Madrid, și că acesta i-a zis în glumă că îl urăște.

"Griezmann este vecinul meu în Madrid și era foarte trist după EURO. A jucat foarte bine sezonul trecut. A jucat două finale și le-a pierdut în fața mea. Este un băiat tare simpatic. Îi doresc să continue pe acest drum. Este tânăr și crește în continuare.

Este amuzant pentru că, la puțin timp după EURO, ne-am întâlnit în Miami, la un restaurant. Cina cu iubita lui. A venit la masa mea să mă salute și mi-a spus zâmbind: «Cristiano, te urăsc»", a declarat Ronaldo pentru France Football.

"Obiectivul meu este să câștig Balonul de Aur. Nu l-am câștigat pe ultimul, dar am făcut-o de două ori consecutiv înainte. Sper să îl câștig pe acesta. Are sens să fiu favorit. Am câștigat multe trofee anul acesta și cred că ăsta e secretul" Cristiano Ronaldo

Citește și: Scandal imens în Spania » Ronaldo a izbucnit în vestiar: "M-a făcut homosexual" 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
1576164249379310
Florin Bălănescu  •  22 Noiembrie 2016, 11:07

Încă o "ştire" care nu spune absolut nimic! Şi, ca p.ro.stia jesepeului să fie desăvîrşită, nulitatea asta jurnalistică mai e şi împănată cu penibilul ingredient "incredibil". Aplicat unui dialog care... nici măcar nu a avut loc! Căci un singur individ îi vorbeşte altuia într-o crîşmă. Purtătorii ăştia ilegali de condeie habar n-au ce înseamnă dialog, incredibil, limba română în general şi meseria de jurnalist, cu care nu au nici cea mai mică tangență. Locul vostru, ***, este, vorba poetului, ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close