INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Cristiano Ronaldo, în locul lui Benzema?! Ce propunere ar fi primit Real Madrid din partea starului portughez

Cristiano Ronaldo.
Foto: Imago
Cristiano Ronaldo. Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat luni, 21 noiembrie 2022 16:58 / Actualizat luni, 21 noiembrie 2022 20:45

Cristiano Ronaldo (37 de ani), vedeta lui Manchester United, ar dori să revină la Real Madrid, după ce englezii au decis să îl dea în judecată, ca urmare a interviului controversat dat jurnalistului britanic Piers Morgan (57 de ani). 

A jucat la Real Madrid, acum e în Liga 1 și mizează pe foștii colegi la Mondial: „Și «trabajadori», și «pianiști»”
SPANIA
A jucat la Real Madrid, acum e în Liga 1 și mizează pe foștii colegi la Mondial: „Și «trabajadori», și «pianiști»”

Cristiano Ronaldo ar vrea să-i ia locul lui Karim Benzema la Real Madrid

Cvintuplul Balon de Aur crede că reprezintă o soluție pentru ofensiva „galacticilor”, după ce Karim Benzema (34 de ani) s-a accidentat la un antrenament al naționalei Franței, cu numai câteva zile înaintea startului Campionatului Mondial din Qatar, și va rata turneul final din Golf. 

Ca urmare a unei accidentări la nivelul cvadricepsului coapsei stângi, atacantul lui Real Madrid este nevoit să nu participe la Campionatul Mondial.
Karim Benzema a efectuat un RMN la Doha, care a confirmat o ruptură.

-comunicat Federația Franceză de Fotbal

Cristiano Ronaldo s-ar fi oferit să semneze un contract valabil pe șase luni cu gruparea de pe „Santiago Bernabeu”, notează englezii de la Daily Mail. 

Cristiano Ronaldo a mai jucat în perioada iulie 2009 - iulie 2018 pentru formația din capitala Spaniei. Lusitanul a devenit, de-a lungul celor nouă sezoane petrecute la Madrid, cel mai bun marcator din istoria lui Real Madrid, cu 450 de reușite în 438 de partide. 

16 trofeea cucerit Cristiano Ronaldo în tricoul lui Real Madrid: două campionate în La Liga, două Cupe ale Spaniei, două SuperCupe ale Spaniei, 4 trofee UEFA Champions League, 3 SuperCupe ale Europei și 3 Campionate Mondiale ale Cluburilor

VIDEO. Golul marcat de Cristiano Ronaldo în poarta lui Athletic Bilbao, în 2014

Citește și:

Jurnalistă jefuită în direct, în timp ce transmitea din Qatar: „Polițiștii m-au întrebat cum vreau să fie pedepsit hoțul”

Măsură incredibilă pregătită în Qatar » Ce riscă să pățească fotbaliștii care vor purta banderola LGBTQ

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
mafa
mafa  •  21 Noiembrie 2022, 23:45

Mai aveti ??...de unde le scoate-ti ??...sigur este de vina caldura din Qatar !!...hidratati-va c-ați luat-o pe miriste.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează