INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ROMA

De Rossi refuză Realul!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 iunie 2010 00:00

Mai sînt şi jucători care refuză milioanele Realului.

 

După Franck Ribery, care s-a decis să rămînă la Bayern, prelungindu-şi contractul, şi Daniele de Rossi a decis să întoarcă spatele clubului madrilen.

"M-am gîndit foarte bine ce-ar însemna să joc în străinătate. Nu e pentru mine. N-aş putea sta departe de Roma. Pentru mine înseamnă totul, e viaţa mea", a declarat internaţionalul italian.

De Rossi e unul dintre jucătorii solicitaţi de noul antrenor al galacticilor, Jose Mourinho, preşedintelui Florentino Perez.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (15)
 •  03 Iunie 2010, 11:11
Postat de vlad4fifa pe 02 Iunie 2010, 18:43

bv ma 2 jucatori pe planeta asta care poarta crerier

Astia care vin la real la clubul cu cel mai mare renume si cu cel mai bun antrenor din acest moment nu au creier? fi serios si lasati frustrarile acasa. Bv lui daca crede ca ii e mai bine la Roma dar nu vezi cu chestii d`astea de copil retartdat.

nicolinho
nicolinho  •  03 Iunie 2010, 01:23

Roma inseamna 2 lucruri, Totti si De Rossi.

 •  02 Iunie 2010, 22:18

gazistule esti dus cu pluta baiete ,vrei sa zici ca de rossi nare valoarea lu diarra sau gago....esti ridicol ,adica il cumpara mourinho sa-l tina pe banca/

Vezi toate comentariile (15)
Comentează