INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ACUZE

Dezvăluiri stupefiante » Fostul antrenor a descoperit "cârtița" de la "națională": "Rivalii știau totul despre noi cu mult timp înainte"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat marti, 24 aprilie 2018 13:46

Marc Wilmots, fostul selecționer al Belgiei, demis după Euro 2016, a povestit la beIN Sports: ”La ora 18:00, eu le vorbeam jucătorilor, iar la 18:15 totul era pe rețelele de socializare”

Belgia era printre favorite la Euro 2016, cu o generație extrem de talentată, condusă de Hazard, De Bruyne, Lukaku și Mertens. S-a oprit în "sferturi" însă, la fel ca la Mondialul din 2014, învinsă surprinzător, 1-3, de Țara Galilor, revelația turneului final. Marc Wilmots, selecționerul demis după acea eliminare, face o dezvăluire stupefiantă. Tatăl lui Thibaut Courtois, portarul lui Chelsea, era "cârtița" care dădea toate informațiile presei și fanilor de pe Twitter.

"Mă enervam când descopeream că la ora 18:00 eu le vorbeam jucătorilor, iar la 18:15 totul era pe rețelele de socializare. Mă gândeam că un jucător și-a vândut naționala. Și asta era grav", a povestit Wilmots la beIN Sports.

"Mai mulți jurnaliști francezi mi-au zis că vinovatul nu era un jucător, ci tatăl lui Courtois". Thibaut îi transmitea lui Thierry Courtois, iar acesta posta imediat.

"Nu-ți respecți țara", a acuzat antrenorul în vârstă de 49 de ani. Courtois a replicat: "E o calomnie".

"Eu aflam echipa adversă doar cu o oră înainte de start, iar rivalii știau totul despre noi cu mult timp înainte. Aveau timp să pregătească mai bine meciul. A fost dramatic" Marc Wilmots, fost selecționer Belgia

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează