INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LA LIGA

Diego Simeone a mai bifat un record: „El e fericit el acolo unde se află să ştie că l-am ajuns”

Diego Simeone a mai bifat un record
Diego Simeone a mai bifat un record

Articol de - Publicat miercuri, 24 iunie 2020 11:42 / Actualizat miercuri, 24 iunie 2020 11:52

Diego Simeone a reuşit marţi a 194-a victorie în LaLiga pe banca madrilenilor. I-au trebuit cu 88 de meciuri mai puţin însă decât regretatului tehnician. Echipa lui Cholo e tot mai aproape de LigăPentru Atlético nu se simte deloc pandemia. 

Restartul n-a fost decât o prelungire a declicului de la Liverpool din Ligă. Echipa lui Diego Simeone merge aproape ceas, 10 puncte din ultimele 12 posibile în campionat, în condiţiile în care are trei jocuri din patru disputate în deplasare. "Afară" a evoluat şi marţi, la Valencia, unde Cholo a mai scris un capitol în istoria clubului. 

Argentinianul l-a egalat pe Luis Aragonés, datorită victoriei (1-0) cu Levante. Are 194 în 319 partide pe banca "plăpumarilor", cu 88 mai puţine decât regretatului tehnician.

Costa a provocat autogolul

"În niciun moment nu mi-am permis sau nu m-am gândit măcar să mă compar cu Luis. Însă el e fericit acolo unde se află să ştie că l-am ajuns, pentru că, în ziua în care am intrat în biroul său ca jucător şi i-am spus că iubesc acest club, mi-a răspuns că Atlético mă aştepta!", a declarat emoţionat Cholo. 

Care remarcă şi o altă atitudine a echipei post-Anfield, unicul pas greşit fiind remiza cu Bilbao: "Era clar că după ce am învins-o de două ori pe cea mai bună echipă din lume vom fi mai competitivi, nu doar în defensivă". Diferenţa a făcut-o Marcos Llorente, care i-a centrat în careul mic lui Diego Costa, Bruno González deviind în propria poartă.

3e locul ocupat de Atlético după 31 de etape. Are 55 de puncte, cu două peste Sevilla şi şase peste Getafe, care o devansau înaintea pandemiei

CITEȘTE ȘI: 

BARCELONA ATHLETC - BILBAO 1-0. VIDEO + FOTO Catalanii sunt din nou lideri în La Liga! Victorie chinuită cu Bilbao + cum arată clasametul

VIDEO + FOTO Presa catalană a luat foc după ce Real Madrid a preluat şefia în La Liga: „Liderul VAR!" și „Made in Madrid!"

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează