INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  OFERTĂ

Alt refuz pentru Burleanu » Edi Iordănescu: „Nu eram confortabil să fiu a 4-a, a 5-a variantă”

Edi Iordănescu, antrenor FCSB
Edi Iordănescu, antrenor FCSB

Articol de - Publicat marti, 04 ianuarie 2022 09:46 / Actualizat marti, 04 ianuarie 2022 11:04

Ofertat de Atromitos, echipă care ocupă penultimul loc în campionatul din Grecia, Edi Iordănescu (43 de ani) a refuzat propunerea, preferând să aștepte un alt angajament în străinătate.

Liber de contract de la jumătatea lunii noiembrie, când s-a despărțit de FCSB, Edi Iordănescu ar fi putut semna cu Atromitos, echipa de pe locul 13 (din 14) în Super Liga Greciei. După ce l-au demis pe Georgios Paraschos, elenii s-au orientat către Edi, pe care l-au considerat omul potrivit pentru a-i salva de la retrogradare.

Îl deturnează pe Boloni?! Lovitură pentru FRF: ce ofertă așteaptă antrenorul
SELECȚIONER
Îl deturnează pe Boloni?! Lovitură pentru FRF: ce ofertă așteaptă antrenorul

Edi Iordănescu a refuzat oferta de la Atromitos 

Totuși, antrenorul a declinat oferta. Informația, dezvăluită inițial de as.ro, a fost confirmată de surse autorizate GSP.ro: „Vrea să mai aștepte, să plece tot afară”.

Aflat și pe lista FRF pentru a prelua postul de selecționer, Edi Iordănescu nu ia în calcul colaborarea cu Federația. El le-a transmis apropiaților că „nu s-a pus niciodată problema să preiau naționala. Întâlnirea avută am considerat-o formală, oricum nu eram confortabil să fiu a 4-a, a 5-a variantă”.

Dezamăgirea trăită la FCSB

Edi Iordănescu a invocat în discuțiile cu apropiații și motivele despărțirii de FCSB: „Am plecat de acolo pentru că nu pot lucra cu oameni în care nu cred, sau care îmi demonstrează că nu au cuvânt și onoare. 

Nu m-a dat nimeni afară, prefer să pierd ca imagine și să renunț la un proiect decât să mă compromit profesional și să lucrez cu cineva care îmi promite lucruri pe care apoi le calcă, efectiv, în picioare”.

La FCSB, Edi Iordănescu a pregătit echipa pentru 11 meciuri. Bilanțul a fost de 8 victorii, două remize și un singur eșec.

Citește mai multe știri de actualitate: 

Primul transfer din 2022 pentru CFR Cluj. Varga: „Da, l-am luat! Îi îndeplinesc lui Dan Petrescu toate dorințele”

Drum blocat către FCSB » Clubul nu e gata să renunțe acum la jucătorul lăudat de Gigi Becali

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (7)
176901212832165
Dan Petnaise  •  04 Ianuarie 2022, 19:38

Față de Contra și Rădoi el este lux. Dar banul e ..............

3902472056449859
Catalin Leucian  •  04 Ianuarie 2022, 18:26

Te pomenesti ca si asta-i antrenor...Voi credeti ca Becali l-a pus pe liber de bun ce a fost?Sa fim seriosi!Sunt unii ''jurnalisti'',care-l compara cu Boloni..Credeti-ma..e o impietate!

laur_gr
laur_gr  •  04 Ianuarie 2022, 16:41

E bun Edi, dar faza ca nu se simte bine ca e a 4-a optiune nu arata caracter. Ce se astepta? sa fie prima optiune? Mai are multe campionate de castigat pana sa-si faca un CV comparabil cu cei mai buni ca el. Nationala ar fi fost o buna oportunitate daca macar ajungea la baraj.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează