INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

Eliminată din Liga Campionilor, Liverpool se pregătește de o revoluție în vară » 4 jucători, OUT

Articol de GSP - Publicat duminica, 15 martie 2020 13:22

Liverpool a fost eliminată din Liga Campionilor de către Atletico Madrid, după ce a pierdut ambele manșe cu echipa spaniolă: 0-1 în tur, 2-3 în retur (după prelungiri). Echipa lui Jurgen Klopp a fost eliminată și din cupele domestice, iar pe Anfield se pregătește o revoluție. Cel puțin patru jucători vor părăsi echipa.

Conform publicației Liverpool Echo, „cormoranii” sunt dispuși să renunțe la nu mai puțin de patru jucători, pentru a scăpa de salariile acestora și a face rost de bani în vederea aducerii unor vedete. Xherdan Shaqiri (28 de ani), Dejan Lovren (30 de ani), Adam Lallana (31 de ani) și Nathaniel Clyne (28 de ani) sunt ca și plecați de la Liverpool.

Internaționalul elvețian Shaqiri a fost dorit în iarnă de Sevilla și Roma, însă transferul acestuia nu s-a materializat. Surse apropiate de clubul englez dezvăluie că Liverpool ar renunța la elvețian pentru 25 de milioane de lire sterline.

Lallana mai are doar câteva luni de contract, iar „cormoranii” nu doresc să prelungească înțelegerea. Englezul își va căuta o echipă care îi va putea asigura postul de titular. În aceeași situație se află și Nathaniel Clyne, căruia îi va expira contractul tot în vară.

Croatul Dejan Lovren a fost aproape de Roma vara trecută, însă cele două cluburi nu s-au înțeles, astfel că Lovren a rămas pe Anfield pentru încă un sezon. Clubul englez va asculta ofertele venite pentru fundașul central, pentru care ar vrea să primească în jur de 14 milioane de lire sterline.

Liverpool, campioană chiar dacă sezonul va fi întrerupt

Coronavirusul a cauzat suspendarea campionatului până pe 3 aprilie, însă perioada va fi, cel mai probabil, prelungită.
Liverpool ocupă prima poziție în Premier League în acest moment, având un avans de 25 de puncte față de Manchester City. Cu 9 etape rămase, „cormoranii” mai au nevoie de doar 2 victorii pentru a fi matematic campioni.

Conform presei din Anglia, niciun club din Premier League nu ar avea nimic de obiectat dacă titlul le-ar fi acordat celor de la Liverpool, în cazul în care campionatul nu ar ajunge la final! Citește mai multe aici.

Vezi și:

Scenariu de coșmar pentru fotbal » STOP până în septembrie: „Ar putea intra în colaps! Nu se poate juca în aprilie!"

Dennis Man, „perla” lui Gigi Becali, și-a dezvoltat propriul business, la doar 21 de ani: în ce a ales să-și investească banii

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
1086869841329545
Razvan Banciu  •  16 Martie 2020, 12:00
Postat de unnumenormal pe 16 Martie 2020, 08:03

Unde gasiti baietii astia de va scriu articolele? " având un avans de 25 de puncte față de Manchester City. Cu 9 etape rămase, „cormoranii” mai au nevoie de doar 2 victorii pentru a fi matematic campioni. " Oare a dat BAC ul la mate? Daca l-a si luat, a copiat.

Gulie, city are un meci mai puțin, deci ar putea câștiga teoretic încă 30 de puncte. liverpool are 25 avans, ia spune-ne tu câte puncte (victorii) i-ar mai trebui, ca să fie sigură. partea proastă când încerci să te dai deștept e să cazi pe partea ailaltă...

unnumenormal
unnumenormal  •  16 Martie 2020, 08:03

Unde gasiti baietii astia de va scriu articolele? " având un avans de 25 de puncte față de Manchester City. Cu 9 etape rămase, „cormoranii” mai au nevoie de doar 2 victorii pentru a fi matematic campioni. " Oare a dat BAC ul la mate? Daca l-a si luat, a copiat.

nikomunie
nikomunie  •  15 Martie 2020, 14:44
Postat de terminhater pe 15 Martie 2020, 14:16

Ar obiecta MM pe facebook , că el le știe pe toate ...

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează