INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  EMILIANO SALA

EMILIANO SALA // FOTO Emoționant! Fotografia postată de sora lui Emiliano Sala cu câinele acestuia: „Și Nala te așteaptă”

Articol de GSP - Publicat marti, 05 februarie 2019 16:22

Romina Sala, sora argentinianului Emiliano Sala, dispărut în timp ce zbura de la Nantes la Cardiff, a postat pe Facebook o fotografie emoționantă.

Romina Sala a postat o fotografie cu câinele lui Emiliano și mesajul „Și Nala te așteapă”.

clipboard01

The Sun scrie că Nala a fost unul dintre motivele pentru care atacantul argentinian s-a întors în Franța după ce semnase cu Cardiff. Englezii scriu că Sala începuse demersurile pentru a aduce câinele în Țara Galilor, pe care-l are din 2015, când a ajuns la Nantes.

nala 2 

Avionul în care Emiliano Sala zbura de la Nantes la Cardiff a dipărut pe 21 ianuarie de pe radar deasupra Canalului Mânceii, iar epava aeronavei a fost găsită în apă. Autoritățile engleze au precizat că s-a găsit și un corp, dar nu se știe încă dacă este al lui Emiliano Sala sau al pilotului David Ibbotson. (Detalii AICI)

Citește și:

Oceanograful care a descoperit epava avionului în care se afla Emiliano Sala insista ca acțiunea să continue: „De ce localizezi avionul iar apoi renunţi la scoaterea lui?” 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
bazinga
bazinga  •  05 Februarie 2019, 17:08

Bai,ce rau imi pare de baiatul asta talentat!Pacat,mare pacat.....

Vezi toate comentariile (1)
Comentează