INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Ernesto Valverde îi pune pe catalani pe jar: "Meciul 400? Sunt mai aproape de final decât de început" » Cui i-ar da Balonul de Aur

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 01 decembrie 2018 23:38

Ernesto Valverde, tehnicianul de 54 de ani al Barcelonei, e surprins de faptul că Leo Messi nu se numără printre favoriții la câștigarea Balonului de Aur. 

"Sunt surprins, probabil la fel de mult ca voi, că Leo Messi nu este printre finaliștii actualei ediții a Balonului de Aur.

Anul ăsta a fost cel mai bun jucător în prima, a doua și a cincea etapă din grupele Ligii Campionilor. În celelalte două nu a jucat. Nu eu am decis să îi acord aceste distincții, UEFA a făcut-o", a declarat Valverde conform Marca.com.

Meciul 400

Tehnicianul catalanilor a vorbit și despre borna importantă pe care urmează să o atingă în partida de duminică, contra lui Villareal.

"Nu știam că urmează meciul cu numărul 400 pentru mine. Nu simt nimic deosebit față de cel cu numărul 399. A trecut mult timp de când am ajuns aici. Adevărul este că sunt mai aproape de final decât de început", a spus Valverde.

Vezi și: 

Barcelona e aproape să dea lovitura! Poate transfera gratis un star de la PSG » Care e marele impediment

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează