INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  HIBERNIAN - RANGERS 2-2

Scoțienii au „disecat” evoluția lui Ianis Hagi: „A trecut de la cea mai bună la cea mai rea versiune a lui. Gerrard i-a dat un mesaj”

Ianis Hagi a reușit un gol și trei pase decisive în 567 de minute din acest campionat pentru Rangers
Ianis Hagi a reușit un gol și trei pase decisive în 567 de minute din acest campionat pentru Rangers

Articol de - Publicat duminica, 20 septembrie 2020 17:25 / Actualizat duminica, 20 septembrie 2020 17:49

Ianis Hagi (21 de ani, mijlocaș ofensiv) a oferit un assist „strălucitor” la al doilea gol al oaspeților în Hibernian - Rangres 2-2, într-o a doua repriză care a contrastat puternic cu prima. „Frustrantă și decepționantă”, cum scrie Daily Record.

Rangers s-a împiedicat la Edinburgh, 2-2 cu Hibernian, și Ianis Hagi a fost iar subiect de discuție presa scoțiană. Titularizat de Gerrard, șeptarul român a oferit a doua pasă decisivă la rând, după meciul din Europa League din Gibraltar. „Briliant assist pentru Arfield", a scris ziarul Daily Record, ce a remarcat însă evoluția neașpetat de oscilantă „de la cea mai bună la cea mai rea versiune".

„Înlocuirea lui Ianis Hagi e un mesaj de la Gerrard"

„N-avem îndoieli că Ianis e un adorabil fotbalist tehnic. Puștiul are două picioare mari, ochi pentru pasă și un fel de creativitate rar de găsit în Scoția. Totuși, e incontestabil și că poate fi frustrant și deseori deloc măgulitor că dezamăgește mai degrabă decât domină meciurile raportat la calități", a explicat DR. Iar pe Easter Road, și-a etalat ambele fețe.

„Anonim în repriza întâi, cu o singură implicare în faza în care a fost blocat de Porteus. După pauză a început să ceară mingea în zone periculoase și a oferit un moment de calitate la golul de 2-1. În loc să preia spre poartă, a așezat mingea din prima lui Arfield în careu, derutându-l pe Porteus. Gerrard și-a scos playmakerul însă în minutul 75, mesaj puternic că trebuie să performeze tot meciul și să fie mereu la maximum!".

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

„Patru mustangi sălbatici”: Borussia Dortmund a răspuns spectaculos după show-ul lui Bayern! Haaland, Sancho, Reyna și Bellingham au impresionat

Ianis Hagi, pasă de gol la Rangers! Echipa românului a ratat pe final șansa victoriei

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (11)
iung811
iung811  •  20 Septembrie 2020, 23:17

Poate il ia Dinamo!!!

persanu
persanu  •  20 Septembrie 2020, 21:17

Ce rOMANI domne , daca articolul era plin de critici din partea scotienilor la adresa lui Iannis erau cateva sute de comentarii , dar nu , sunt cateva comentarii doar pentru ca este laudat :))))) EXTRAORDINA. Bravo Iannis. Altii mananca Caviar iar unii doar margarina , ca atata pot.

eagleye
eagleye  •  20 Septembrie 2020, 20:22
Postat de ionescugeorge77 pe 20 Septembrie 2020, 20:04

un ratat ...ca si ta su ...

Norocul nostru ca esti tu smecher si realizat. Cum e jobul de paznic la farmacie?

Vezi toate comentariile (11)
Comentează