INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FIORENTINA - INTER 3-3

Fiorentina - Inter 3-3 // VIDEO Spalletti, un car de nervi după penalty-ul primit de Fiorentina în minutul 111: "Arbitrul nu a știut să gestioneze anumite presiuni"

Fiorentina - Inter // FOTO: Reuters
Fiorentina - Inter // FOTO: Reuters

Articol de - Publicat luni, 25 februarie 2019 09:48

Antrenorul lui Inter, Luciano Spalletti (59 de ani), a contestat vehement decizia arbitrului de a acord un penalty Fiorentinei în al zecelea minut al prelungirilor (scor final 3-3).

Încă un meci la Fiorentinei, la interval de doar o săptămână după episodul Spal, a produs un imens scandal. Şi tot din cauza VAR. Inter a fost egalată în minutul 90+11, dintr-un penalty acordat greşit de arbitrul Abisso, care nu şi-a schimbat decizia nici după ce-a văzut reluările. D'Ambrosio loveşte cu pieptul o minge centrată în careu de Chiesa (acelaşi ce scosese 11 metri cu Spal), dar centralul a rămas ferm şi Veretout a făcut 3-3.

„Moral afectat după victoria furată”

"Eram 40 de oameni pe margine şi toţi am văzut pe imagini că îl atinge în piept, Nu e niciun dubiu, dar doar Abisso a văzut mâna. L-am întrebat de patru ori dacă a fost henţ şi tot nu mi-a răspuns. Se vede clar că i se mişcă tricoul. Centralul a cedat presiunii. Sunt meciuri fundamentale şi trebuie să ai personalitate în teren. O să dorm puţin, iar a doua zi, înaintea antrenamentului, voi ţine un discurs corect în faţa jucătorilor, cu moralul afectat după victoria furată", a declarat furios Luciano Spalletti.

Abisso a fost înconjurat la final de nerazzurri, iar Gagliardini, ieri rezervă, a intrat pe teren şi i-a arătat, după fluierul final, reluările fazei pe telefonul mobil!

Gol anulat corect

Inter a fost condusă din secunda 17, după contraatacul fulgerător finalizat de Simeone, dar a întors şi a avut 3-1. A beneficiat şi ea de un 11 metri dictat cu asistentul video, Abisso scăpând din vedere henţul evident al lui Edimilson Fernandes. "Mingea a venit de la 30 de metri, Fernandes nu e jenat de nimeni şi este prins cu mâna pe sus. Acela a fost penalty clar", a explicat Spalletti. VAR a intervenit pentru a anula (corect) şi golul lui Biraghi, Muriel faultându-l pe D'Ambrosio (centralul nu fluierase nimic!) înainte să paseze pentru 2-3.

"Eu n-aş sancţiona niciodată anumite henţuri, dar în acest sezon parcă se fluieră tot. În tur, la henţul lui Vitor Hugo a fost mai rău. Nu poţi juca cu mâinile legate la spate. iar Fernandes a fost împins înainte de henţ"
Stefano Pioli, antrenor Fiorentina

"E normal să ne revoltăm, toată lumea a văzut că n-a fost niciun henţ. Inclusiv un jucător al Fiorentinei mi-a spus după meci că nu trebuia să dea penalty. Suntem foarte trişti şi ne simţim de parcă am fi pierdut"
Samir Handanovici, căpitan Inter

4este nota acordată de Gazzetta dello Sport arbitrului Rosario Abisso. "Obstinaţia cu care în final s-a opus evidenţei arată o reală nesiguranţă în decizii"

Fiorentina și Inter Milano au terminat la egalitate, scor 3-3, într-un meci al cărui final a fost fluierat după 112 minute și 13 secunde.

Meciul a fost întrerupt în nenumerate rânduri din cauza fazelor controversate verificate de arbitru prin sistemul VAR. 

Inter rămâne pe locul 3 în Serie A, dar are un avans de doar 3 puncte față de AS Roma, locul 5, formație care atacă locurile de Liga Campionilor. În timp ce, Fiorentina este pe locul 10 cu 35 de puncte.

Citește și: VIDEO FIORENTINA - INTER 3-3 // Derby de coșmar în Serie A pentru Inter, decis în minutul 111 după consultarea VAR-ului

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (1)
magic4ever
magic4ever  •  25 Februarie 2019, 11:24

Ce arbitru slab, refuza lui Inter un penalty clar pentru hent si acorda pentru Fiorentina penalty pentru hent cand mingea il loveste in piept...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează