INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TURCIA

FOTO O formație de primă ligă din Turcia a purtat tricouri cu imaginea lui Mesut Ozil » Ce mesaj au inscripționat pe echipament

FOTO: Twitter @Yeni Malatyaspor +2   FOTO
FOTO: Twitter @Yeni Malatyaspor

Articol de GSP - Publicat duminica, 05 august 2018 19:24

Turcii de la Yeni Malatyaspor au apărut cu tricouri personalizate cu imaginea lui Mesut Ozil (29 de ani) înaintea amicalului cu Gazişehir Gaziantep, câștigat cu 2-1.

Mesut Ozil s-a retras din echipa națională a Germaniei după un conflict cu președintele Federației și cu fanii nemți. Mijlocașul lui Arsenal Londra a acuzat că a devenit victima abuzurilor rasiste după fotografia făcută împreună cu Recep Erdogan(vezi detalii AICI).

Fotbaliștii de la Malatyaspor au transmis și un mesaj prin intermediul tricourilor: "Suntem toți alături de tine. NU rasismului".

Yeni Malatyaspor evoluează în prima ligă turcă. Sezonul trecut a terminat pe locul 10, la un punct în spatele lui Kayserispor, formație pregătită în acel moment de Marius Șumudică. 

Vezi și: Englezii nu mai țin cont de bani: Premier League a depășit 1 miliard de euro în mercato de vară pentru al 5-lea an la rând! Liverpool se apropie de 200 de milioane

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează