INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MĂSURI

Măsuri speciale anunțate diseară la Franța - Scoția, în urma atentatului terorist din Belgia

Kylian Mbappe, după ce a înscris în Olanda - Franța. 
Foto: Instagram
Kylian Mbappe, după ce a înscris în Olanda - Franța. Foto: Instagram

Articol de - Publicat marti, 17 octombrie 2023 12:43 / Actualizat marti, 17 octombrie 2023 12:48

Ministrul de Interne al Franței, Gérald Darmanin (41 de ani), a anunțat că numărul forțelor de ordine detașate pentru amicalul „Cocoșului Galic” cu Scoția, de marți seară, va fi dublat, în urma atentatului terorist produs luni seară în Belgia, la Bruxelles, când un imigrant tunisian a împușcat mortal doi suedezi, înaintea partidei dintre Belgia și Suedia, din preliminariile EURO 2024. 

Luni seară, înaintea partidei Belgia - Suedia, din preliminariile Campionatului European din 2024, un imigrant tunisian, Abdesalem Lassoued, a împușcat mortal doi suedezi și a rănit grav încă unul. 

Teroristul tunisian avea un alt plan diabolic: voia să omoare un jucător
ATENTAT LA BRUXELLES
Teroristul tunisian avea un alt plan diabolic: voia să omoare un jucător

El a fost împușcat în piept într-o cafenea de lângă Bruxelles, în momentul în care a fost capturat. Acesta a decedat în ambulanță, scriu belgienii de la La Derniere Heure. 

Marți, Gérald Darmanin, Ministrul de Interne al Franței, a anunțat că a dublat numărul forțelor de ordine detașate pentru meciul amical pe care francezii îl dispută cu Scoția. Partida este programată în această seară, de la ora 22:00, la Lille. 

Francezii dublează numărul forțelor de ordine detașate pentru meciul amical cu Scoția

„Am dublat numărul forțelor de ordine care vor fi detașate pentru meciul amical cu Scoția. 

De asemenea, am trimis de două ori mai mulți polițiști la toate granițele țării, iar la Lille, unde se dispută amicalul, vor fi trimise 6 unități care asigură ordinea, în loc de 3” a declarat Gérald Darmanin, Ministrul de Interne al Franței, citat de L'Equipe. 

Franța și Scoția se vor înfrunta pentru a 17-a oară în istorie la Lille. Britanicii s-au impus de 8 ori, iar francezii au câștigat la rândul lor 8 meciuri. 

VIDEO. Filmul atacului terorist de la Bruxelles. Victimele n-au avut nicio șansă. Atenție, imagini cu puternic impact emoțional!

Pe imagini se poate vedea cum teroristul se oprește pe un trotuar, în apropierea unei intersecții, și se dă jos de pe scuter. Între timp, el vede două persoane aflate la numai câțiva metri distanță și începe să tragă. 

Persoanele respective s-au panicat și au căutat refugiu într-o clădire din apropiere. Atacatorul s-a dus după ele și le-a încolțit.

Una dintre victime, îmbrăcată într-o geacă de culoare roșie, este împușcată imediat mortal de Abdesalem Lassoued. 

Cea de-a doua victimă, îmbrăcată într-o geacă de culoare neagră, constată că nu are pe unde să iasă din clădire și încearcă să se întoarcă pe unde intrase, pe lângă atentator, sperând că va scăpa.

Doar că atacatorul o împușcă pe aceasta și o ucide. Mai mult, Abdesalem Lassoued mai trage câteva focuri de armă, chiar și după ce victima era deja la pământ. 

Citește și: 

Atenție, imagini cu puternic impact emoțional! » Filmul atacului terorist de la Bruxelles. Victimele n-au avut nicio șansă

Ies la iveală noi detalii » Teroristul care a ucis doi suporteri suedezi luni seară la Bruxelles a fost împușcat în momentul în care a fost capturat

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează