INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TURCIA

Nu l-au ales pe Hagi » Cine va fi de luni noul antrenor de la Galatasaray

Foto: Imago
Foto: Imago

Articol de - Publicat duminica, 19 iunie 2022 11:09 / Actualizat duminica, 19 iunie 2022 11:19

Alex Cicâldău și Olimpiu Moruțan îl vor avea antrenor la Galatasaray pe Okan Buruk, fostul coleg al lui Gică Hagi la „Cim-Bom-Bom". Gică Hagi a fost și el pe listă.

Odată ales președinte la Galatasaray, Dursun Özbek a rezolvat problema antrenorului. Au fost mulți pe listă (Gică Hagi a fost propus de unul dintre consilierii noului lider, Erden Timur) și are în sfârșit un nume. 

Leo Messi, episod brutal cu un coleg: „A început să mă înjure. Îmi venea să mor. Voia să mă omoare!”
SCANDAL
Leo Messi, episod brutal cu un coleg: „A început să mă înjure. Îmi venea să mor. Voia să mă omoare!”

Okan Buruk va semna pe două sezoane cu Galatasaray

După ce a negociat cu Fatih Terim, Marco Rose, Igor Tudor, Marcelo Gallardo, Paulo Fonseca, Roberto De Zerbi și Roberto Donadoni, l-a ales pe turcul Okan Buruk. 

Jurnaliștii de la Fotomaç, Fanatik și A Spor se așteaptă ca spaniolul Domenec Torrent să fie demis oficial și mâine să fie anunțat noul tehnician. Va semna un contract pe două sezoane. 

„Echipa lui Okan Buruk are un stil atrăgător”

Okan, 48 de ani, crescut la Academia de juniori a Galatei, a fost coleg cu Hagi și Gică Popescu la „Cim-Bom-Bom", cucerind împreună Cupa UEFA, în 2000. 

A purtat tricoul galben-roșu în două perioade, 1991-2001 și 2006-2008, dar nu a antrenat pe „Ali Sami Yen". Acum i se împlinește visul. 

Editorialistul Levent Tüzemen (Fotomaç) scrie că „Okan i-a oferit lui Bașakșehir primul titlu de campioană, fără suporteri și fără media. Echipa lui are un stil atrăgător. E un antrenor care muncește mult și va avea succes la Galatasaray. Numirea lui e o șansă pentru tinerii fotbaliști turci".

7echipe a pregătit Okan Buruk în cariera de antrenor, ultima fiind Bașakșehir, între 2019 și 2021

VIDEO Iosif Rotariu, despre valoarea lui Gică Hagi când era la Galatasaray: „Dacă era cu 10 ani mai tânăr, ar fi costat 200 de milioane!”

Citește și: 

PSG, acord TOTAL pentru primul transfer al verii: 40 de milioane de euro în schimbul mijlocașului

Rodrygo dezvăluie cum a ales între Real Madrid și Barcelona și cum s-a lovit de exigența din club: „Marcelo și Nacho m-au așteptat la vestiar”

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (13)
ciprianmau21
ciprianmau21  •  20 Iunie 2022, 21:24
Postat de Adriana1984 pe 20 Iunie 2022, 00:56

Cred ca a fost doar o gluma,la fel cum este si Hagi ca antrenor. El poate antrena (asa cum antreneaza) doar in familie. In rest e zero barat. Afost genial ca jucator si e un *** ca antrenor. El se crede mare si ca antrenor dar e jenant

In sfarsit citesc si eu un comentariu care este oglinda cu ceea ce gandesc eu despre Hagi omul si antrenorul dupa ce si-a incheiat activitatea de fotbalist, ca intr-adevar pe Hagi il putem numi fotbalist, noi acum avand doar jucatori de fotbal, ceea ce a facut omul dupa terminarea carierei de fotbalist este egal cu zero, 10-15 ani de academie de fotbal, zero fotbalist care sa joace frecvent la o echipa medie din Europa, la unul din cele 5 campionate de top din Europa, ca drept dovada omul cu o academie in spate l-a adus la Farul Constanta pe Torje, omul cu inca maxim 2 ani in activitatea de jucator de fotbal, si sa nu uitam ceea ce presa nu ne aminteste niciodata, declinul nationalei a inceput odata cu el, cand a crezut el ca este mare selectioner, si iarasi sa nu uitam, actuala conducere a frf, o conducere exact ca el cu zero rezultate, i-a cerut ajutorul pentru redresarea nationalei inainte de a-l contacta pe Edi, si omul din motive puerile a refuzat sa ajute, marele nationalist, oricum un ajutor cerut total neindreptatit, sunt sigur si asta timpul o va confirma ca Hagi chiar nu putea ajuta cu nimic.

Adriana1984
Adriana1984  •  20 Iunie 2022, 00:56

Cred ca a fost doar o gluma,la fel cum este si Hagi ca antrenor. El poate antrena (asa cum antreneaza) doar in familie. In rest e zero barat. Afost genial ca jucator si e un *** ca antrenor. El se crede mare si ca antrenor dar e jenant

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dobrin
dobrin  •  19 Iunie 2022, 19:27

Ce frumos ati impachetat... cum adica Galata nu l-a ales pe Hagi? Nici macar nu l-a pus in discutie!

Vezi toate comentariile (13)
Comentează
Close