INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  JUVENTUS

GALERIE FOTO Pleacă Ronaldo de la Juventus? Totul e din cauza Georginei!

Georgina Rodriguez // foto: Instagram +23   FOTO
Georgina Rodriguez // foto: Instagram

Articol de GSP - Publicat luni, 22 aprilie 2019 20:05

Georgina Rodriguez, iubita lui Cristiano Ronaldo, are probleme la Torino, deși atacantul portughez este vedetă la Juventus.

Presa din Italia scrie că Georgina se simte singură la Torino și că îi este dor de viața din Spania. Din informațiile italienilor, Georgina iese rar din casă, acolo unde își petrece timpul la sală sau cu copiii, și suferă din cauza monotoniei.

georgina rodriguez 10 +24 FOTO
 

Face ca în 2018?

Deși a anunțat că este dornic să continue la torinezi, Ronaldo ar putea pleca în vară, repetând scenariul din vara lui 2018. În mai 2018, când sărbătorea câștigarea Champions League cu Real Madrid, Cristiano Ronaldo le-a confirmat fanilor că va continua la echipa madrilenă. „Vă mulțumesc, băieți! Ne vedem anul viitor”.

Acum, la sărbătorirea titlului cu Juventus, Ronaldo a fost întrebat dacă va continua la torinezi și a fost categoric: „Da, 1000%”.

Recent, presa din Italia a anunțat că Cristiano Ronaldo va pleca de la Juventus, fiind nemulțumit de eliminarea din sferturile Champions League. (Detalii AICI)

Vezi și:

VIDEO + FOTO Kylian Mbappe i-a depășit pe Messi și Ronaldo, apoi a dat o declarație enigmatică despre Real Madrid

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
851072578301681
Vyyllyy Engel  •  23 Aprilie 2019, 15:16
Postat de bumix pe 22 Aprilie 2019, 21:37

NU-I DIN CAUZA GEORGIANEI ;A RATAT LIGA CAMPIONILOR SI NU IA NIMIC ASTA-I IAR MESI E ACOLO EL ,,,,CU GEORGIANA ,MAI LASATIMA CU GELATUL ASTA EL NU E TALENT E MUNCA ,MULTA CE-I DREPT DAR CIND ZICI CEL MAI BUN FOTBALIST DIN LUME TE GINDESTI LA MESI ,PELE ,CRUIF ,TALENTE NU ABDOMENE

Tu esti cel fara talent , mai kid, calm nu mai fii bufon ,ce spui egal cu zero , cauta pe wiki sa vezi cifrele lu Cristiano , sa vezi cine e cel mai bun din istorie , messi e in umbra lui de ani de zile , doar anu asta ce a stralucit putin mai mult , sa vedem daca ajunge in final , teama imi e ca Liverpool le da o lectie de fotball catalanilor .

bumix
bumix  •  22 Aprilie 2019, 21:37

NU-I DIN CAUZA GEORGIANEI ;A RATAT LIGA CAMPIONILOR SI NU IA NIMIC ASTA-I IAR MESI E ACOLO EL ,,,,CU GEORGIANA ,MAI LASATIMA CU GELATUL ASTA EL NU E TALENT E MUNCA ,MULTA CE-I DREPT DAR CIND ZICI CEL MAI BUN FOTBALIST DIN LUME TE GINDESTI LA MESI ,PELE ,CRUIF ,TALENTE NU ABDOMENE

Vezi toate comentariile (2)
Comentează