INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CORONAVIRUS

Gest superb al celor de la Manchester United » Își vor plăti în continuare cei 3.000 de angajați, deși campionatul este suspendat! E vorba de un milion de lire

Stadionul celor de la Manchester United, Old Trafford // sursă foto: Guliver/gettyimages
Stadionul celor de la Manchester United, Old Trafford // sursă foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat joi, 19 martie 2020 21:08

Manchester United a anunțat astăzi faptul că va continua să își plătească cei 3.000 de angajați până la finalul lunii aprilie, deși toate meciurile sunt suspendate până atunci.

Oficialii fotbalului englez au anunțat astăzi faptul că niciun meci de Premier League nu va avea loc cel puțin până pe 30 aprilie. Ca urmare a acestei decizii, Manchester United a emis un comunicat în care anunță că va continua să plătească toate persoanele care au lucrat pentru club în ultimele trei luni. În total, salariile îi vor costa în jur de un milion de lire sterline pe cei din Manchester.

„Manchester United își va plăti toți angajații săi loiali, chiar și în cazul în care campionatul va fi anulat sau meciurile se vor disputa cu porțile închise pentru restul sezonului. Acest gest de bunăvoință va fi făcut pentru toți cei care au lucrat pentru club în ultimele trei luni, în zilele de meci și nu numai”, a fost mesajul transmis de clubul englez.

Vicepreședintele executiv, Ed Woodward, a adăugat: „Ne bazăm pe personalul nostru extraordinar pentru a oferi servicii și o experiență excepțională fanilor care vin pe Old Trafford. Înțelegem că acestea sunt circumstanțe fără precedent și dorim să le oferim securitate financiară, indiferent de ce se va întâmpla cu meciurile rămase în acest sezon. Așteptăm cu nerăbdare să-i întâmpinăm pe toți susținătorii noștri - și pe colegii noștri - pe Old Trafford, cât mai curând posibil”.

Reguli coronavirus:

Citește și alte știri despre consecințele coronavirus în sportul mondial:

  1. EURO 2020 devine EURO 2021! Șefii fotbalului mondial au decis să amâne cu un an competiția anului în fotbalul internațional.
     
  2. UEFA a stabilit reprogramarea competițiilor Champions League și Europa League. 
     
  3. Voleiul, primul campionat decis de coronavirus. Federația Română de Volei a decis închiderea campionatului în curs și a anunțat cine primește titlul de campioană. 
     
  4. FRF, LPF și cluburile din Liga 1 au convenit cele două scenarii în care competiția ar putea fi dusă la capăt.
     
  5. Fanii Football Manager se pot juca gratis în perioada următoare după decizia luată  de producătorii jocului.
     
  6. Peste 140 de vedete din sportul românesc fac parte din campania #vafibine, lansată de Gazeta Sporturilor, în contextul panicii generate de coronavirus.
     
  7. Sala de presă a Arenei Naționale a fost transformată în sediu pentru operatorii ce răspund la TELVERDE, linia specială realizată pentru întrebări legate de coronavirus.
     
  8. Fotbalul din Serie A ar putea reveni la începutul lunii mai.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
demolarii
demolarii  •  20 Martie 2020, 00:29

Sper ca au citit și G Becali, I Nicolae, I Negoita, și alți "Piedone" ai economiei romanesti ce patronează echipe. Man U are 3000 de angajati, număr comparativ cu numărul de angajați ale unor multinaționale și naționale de varf din Romania. Si e doar un club de fotbal!!!!

2290353194581653
Andrei Piatra  •  19 Martie 2020, 23:28

Au de unde plati. Poate sa tina situatia asta inca 100 ani sa le plateasca si sa angajeze inca 3000 de oameni si la sfarsit tot ar iesi pe plus la cate sute de milioane le intra in cont anual. Nu ma emotioneaza gestul. :))

itu52
itu52  •  19 Martie 2020, 23:22

Eu aș verifica calculele, fac break exit la logică. Dacă ar fi vorba de 300 de angajați, ar reveni 3000 de lire de căciulă. Așa, 300 de lire pe căciulă îi trimite în România. Cum 3000 de angajați mi se pare enorm, înclin să cred că graba i-a jucat o festă autorului.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează