INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DINAMO

GSP LIVE / VIDEO Discuția dintre un dinamovist și Giovanni Trapattoni: "Nu aveți psiholog la echipă?" » Cum a răspuns uriașul antrenor

foto: Guliver/GettyImages
foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 22 noiembrie 2018 11:25

Cornel Dinu a vorbit în emisiunea GSP LIVE despre o discuție avută de Vladimir Cohn cu uriașul antrenor Giovanni Trapattoni în urmă cu 15 ani.

"Eram la Coverciano și era echipa națională a Italiei cu Trapattoni în cantonament. Ne-am dus să-l salutăm pe Trapattoni și era staff-ul lui la o masă, apoi au venit jucătorii. Cel care era cu mine, unul din marii specialiști ai fotbalului dinamovist, domnul Vladimir Cohn (n.r. fost acționar la Dinamo), l-a întrebat pe Trapattoni dacă au psiholog la echipă.

Trapattoni i-a răspuns: «Pentru ce? Ce să fac cu el? Ia uitați-vă ce fac jucătorii ăștia când vin la micul dejun. Citesc ziarul? Ăsta e cel mai bun psiholog. Dacă văd în ziare că au jucat prost, contractul de zeci de milioane scade. Ăsta e cel mai bun antrenament»", a spus Cornel Dinu la GSP LIVE.

Trapattoni (79 de ani) a antrenat de-a lungul timpului echipe importante precum AC Milan, Juventus, Inter Milan, Bayern Munchen, dar și naționala Italiei.

Citește și: Dică e mic copil! Contractul de lumea a 4-a al lui Conceicao » Ce e obligat să facă antrenorul înaintea fiecărui meci

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
cobra_z
cobra_z  •  23 Noiembrie 2018, 09:11

ha ha ...va ascundeti incompetenta in spatele lui Trapattoni...un club de fotbal ca Dinamo trebuie sa aiba psiholog , chiar daca antrenorul e suficient de motivant...sunt situatii in care un singur om nu poate face fata, iar cand esti tanar si ai o problema personala, randamentul scade indiferent de ce scriu ziarele si de cum te motiveaza antrenorul...

zagna
zagna  •  22 Noiembrie 2018, 17:28

Dinu minte precum respira ! Aha, nu respire aer curat...

838709846256687
Florin Caranfilov  •  22 Noiembrie 2018, 15:17
Postat de cpt.ahab pe 22 Noiembrie 2018, 12:06

Marele specialist Vova Cohn! Asta face parte din ilaritatea produsă involuntar de catre ultra-specialistul Cornel Dinu, cel care pregătea echipa Dinamo, în 1984, în stilul Milanului lui Sacchi, cel care avea să ajungă antrenor acolo abia în 1987! Asta cu Sacchi o regăsim în cartea autobiografică a lui Dinu "Venind din iarbă... după ce am fumat un pic din ea".

Ai valoare să-i miroși ciorapii lui C.Dinu? Nu cred,așa că stai jos.....

Vezi toate comentariile (4)
Comentează