INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BELARUS

GSP LIVE // VIDEO Un fost stelist, antrenor la clubul care a plătit o avere pentru Diego Maradona: "Nu-l putem schimba niciodată"

Articol de GSP - Publicat joi, 13 decembrie 2018 10:52

Vasili Hamutovski (40 de ani), fostul fotbalist al Stelei, a fost invitatul lui Costin Ștucan la GSP Live. Bielorusul este în prezent antrenor de portari la Dinamo Brest și a vorbit despre isteria creată de Maradona în țara natală.

 

 

 

" Maradona a avut contract cu noi. A venit pentru a face imagine pentru clubului. Clubul are bani pentru asta, iar o astfel de colaborare aduce beneficii mari de imagine.

Maradona e Maradona indiferent de ce face. Nu-l putem schimba niciodată. A fost cel mai mare jucător din lume, iar acum trebuie să rămână cu o imagine bună", a declarat Hamutovski la GSP Live.

Imediat după Mondialul din Rusia, Maradona a semnat cu Dinamo Brest (Belarus). În contract era trecut drept responsabil cu toate segmentele clubului. Prezentarea sa a fost una plină de opulență (detalii AICI). Argentinianul antrenează în prezent în liga secundă din Mexic.

Vezi și: 

VIDEO Vasili Hamutovski, dublu campion cu Steaua, a fost la GSP LIVE: "L-am lovit pe Neaga, a fost un conflict în care am greșit!" » Vezi AICI emisiunea integrală

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close