INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  RANGERS

Ianis Hagi nu i-a impresionat pe toți » Un fost fotbalist al lui Rangers atenționează: „Poate face și treaba murdară? Asta e marea întrebare”

Ianis Hagi, foto: Getty
Ianis Hagi, foto: Getty

Articol de - Publicat sambata, 22 februarie 2020 10:30

Barry Ferguson (42 de ani), fostul atacant al lui Rangers, se întreabă dacă Ianis Hagi (21, mijlocaș ofensiv) poate menţine nivelul pe tot parcursul sezonului: „După ultimele sale 23 de minute cu Braga, ar trebui cumpărat imediat!".

„Dubla" realizată de Ianis Hagi în partida din „16-imile" EL cu Braga (3-2) l-a încântat şi pe Barry Ferguson, fostul atacant al lui Rangers, care l-a comparat în editorialul din Daily Record cu Ľubomír Moravčík: „Ianis a arătat că e fotbalist, însă întrebarea e următoarea. Poate menţine nivelul până la finele sezonului?

Clubul are opţiune exclusivă de a-l cumpăra şi, pe baza ultimelor sale 23 de minute de joi, n-ar trebui să mai stea pe gânduri. Dar Steven Gerrard vrea să-l vadă pe Hagi cum se descurcă şi pe terenuri precum cel de la Perth, duminică, unde este nevoie să dea din copite, să sape adânc. Acolo să ne arate cât de rezistent e!

Nu va fi deloc drăguţ, se ştie cum e vremea pe McDiarmid Park, umedă şi vântoasă. Trebuie să fii gata pentru partea oribilă a fotbalului!".

Ianis Hagi la Rangers // „Are o tehnică superbă"

Ferguson a continuat laudele la adresa şeptarului român: „Fără îndoială, băiatul are o tehnică superbă şi tot nu ştiu care e piciorul lui de bază. Iar asta spune totul. A marcat un gol strălucitor cu stângul şi a executat cu dreptul lovitura liberă decisivă. Ultimul pe care l-am văzut făcând aşa ceva a fost Moravčík la Celtic. Calităţi are din plin, dar îl aştept să confirme pe McDiarmid Park, Fir Park, Tynecastle şi Pittodrie.

Asta înseamnă să fii cu adevărat fotbalist la Rangers. Poţi să faci şi treaba murdară când va fi nevoie? Eu am văzut multă lume sceptică în privinţa mentalităţii, dorinţei, foamei sau cum vreţi să o numiţi. Ianis le-a arătat din abundenţă".

Ianis Hagi la Rangers // Şi McAllister e impresionat

Rangers joacă mâine, în deplasare, cu St. Johnstone (locul 8 şi pe care a învins-o mereu în ultimele 5 vizite) şi ia în calcul să-i activeze clauza de cumpărare de la Genk, de 5 milioane E.

„Dacă va continua să joace la acelaşi nivel, cred că trebuie să te gândești la transferul definitiv. Managerul are ultimul cuvânt, dar este clar că Ianis ne-a impresionat pe toți până acum și vrem doar să-l păstrăm în formă pe acest tânăr, să-și menţină încrederea și să-l încurajăm să facă lucrurile la care e bun", a spus Gary McAllister, secundul lui Rangers.

„Faptul că Gheorghe Hagi a venit să-l vadă pe Ibrox Park confirmă că fiul său a ajuns în locul potrivit pentru a-şi dezvolta cariera. Trebuie să se fi bucurat mult auzindu-i numele cântat de 50.000 de fani" - Garry McAllister

Ianis Hagi nu i-a impresionat pe toți » Un fost fotbalist al lui Rangers atenționează: „Poate face și treaba murdară? Asta e marea întrebare”

Ľubomír Moravčík // Foto: Getty

VIDEO // Cele mai spectaculoase momente din cariera lui Moravčík 

4 sezoanea jucat Moravčík la Celtic (1998-2002), reuşind 35 de goluri în 129 de meciuri. Mijlocaşul are 80 de selecţii şi 13 goluri la naţionalele Cehoslovaciei şi Slovaciei

5 trofeea cucerit Moravčík la Celtic, două titluri, o Cupă şi două Cupe ale Ligii Scoţiei. A fost ales fotbalistul anului în Cehoslovacia (1992) şi Slovacia (2001)

VEZI ȘI:

Ianis Hagi i-a convins deja pe scoțieni! Rangers e gata să-l transfere definitiv » Cât trebuie să plătească

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (13)
ralffy_mr
ralffy_mr  •  22 Februarie 2020, 17:28
Postat de digei pe 22 Februarie 2020, 12:03

Voi in titlu ati luat din context si-ati accentuat un punct de vedere pertinent la faptul ca "nu i-a impresionat pe toti" desi respectivii au numai cuvinte de lauda in afara acelei observatii. Tipic presei de la noi.

zi mersi ca nu au mentionat "lovitura" sau "atac direct" pentru Hagi. :)))

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  22 Februarie 2020, 13:57
Postat de bazinga pe 22 Februarie 2020, 11:59

Cu o flare nu se face primavara....mai e mult pana departe!Inca nu a aratat nimic....Multe mai are de demonstrat,in mod absolut....Ce a facut joi,a fost un accident fericit,o intamplare.....ambele goluri-pura nimereala,mai ales al doilea!Parca vad ca nu mai marcheaza o luna acum...

I-am transmis pertinentele tale constatări și nepriceputului ăla de Gerrard. Să bage la cap cum e cu „flarea” și cu primăvara...

bazinga
bazinga  •  22 Februarie 2020, 13:56
Postat de reteleanu pe 22 Februarie 2020, 13:25

tu parca esti ala care spune despre cea mai buna jucatoare de tenis a lumii din ultimii 5 ani ca e o jucatoare "oarecare", nu? :)

Da si care e problema ta?

Vezi toate comentariile (13)
Comentează