INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TURCIA

Împușcat în mașină! Alt atentat terorist asupra Fenerului: Mehmet Topal a scăpat doar datorită parbrizului blindat

Articol de - Publicat miercuri, 12 august 2015 00:00

Asupra mijlocașului de 29 de ani și colegului său Mert Zeybek s-au tras trei gloanțe de calibru 9 mm. Cei doi jucători se aflau într-o mașină în partea asiatică a orașului Istanbul

Al doilea atac terorist asupra lui Fenerbahce în ultimele 4 luni. După ce autocarul clubului fusese prins pe 4 aprilie într-o ambuscadă, iar șoferul împușcat, a venit rîndul jucătorilor să devină ținte. Mehmet Topal și colegul său Mert Zeybek au fost vînați ieri cu o armă de calibru 9 mm, în timp ce se aflau în mașină în partea asiatică a orașului Istanbul, în cartierul Sancaktepe. Au scăpat cu viață datorită faptului că autovehiculul era blindat, parbrizul oprind glonțul tras în dreptul lui Topal!

Șocat, mijlocașul de 29 de ani a sunat imediat la poliție, după ce a tras mașina pe dreapta. Apoi, s-a întors în cantonament, unde avea programat un antrenament.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  12 August 2015, 09:39

si dupa antrenamentul cu mingea, din nou tir sportiv ? pacat ca se intampla astfel de chestiuni criminale si reprobabile.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează