INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER UNITED

Încă o lovitură pentru Van Gaal » Un jucător care a fost lăsat să plece în vară are cifre mai bune decît toată echipa lui United

Articol de GSP - Publicat luni, 14 decembrie 2015 17:25

Problemele par să se accentueze tot mai mult pentru Louis Van Gaal, după eliminarea prematură a echipei sale din Liga Campionilor. Dacă stilul defensiv al lui United îi atrage tot mai multe critici antrenorului olandez, nici cînd vine vorba de transferuri acesta nu stă mai bine.

Javier "Chicharito" Hernandez a fost lăsat să plece în perioada de mercato din vară pentru o sumă destul de mică avînd în vedere calitatea acestuia. 10 milioane de euro au intrat în contul lui Manchester United, virate de Bayer Leverkusen în schimbul mexicanului.

Chicharito a înscris 15 goluri în ultimele 12 meciuri pentru gruparea germană, în timp ce întreaga echipă a lui United a reușit să înscrie doar 10 în tot atîtea partide!

Dacă această statistică nu este suficientă să-i nemulțumeacă pe fanii ”diavolilor”, o alta ne arată că atacantul lui Leverkusen înscrie de aproape două ori mai des decît echipa lui Van Gaal. Chicharito marchează o dată la 67 de minute, în timp ce United reușește să modifice tabela de marcaj o dată la 111 minute!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
ortega
ortega  •  14 Decembrie 2015, 20:02

Ăsta e din categoria Reghe ... nonvaloare ... Mai are și dezavantajul că *** și controlurile antidoping sunt serioase în Anglia ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

manutd.steaua
manutd.steaua  •  14 Decembrie 2015, 19:51

mare dezamagire acest antrenor!ianafara ca nu a facut absolut nimic la club,a mai cheltuit si o suma de bani destul de mare,pe aproape nimic!

zeusdinolimp
zeusdinolimp  •  14 Decembrie 2015, 18:39

Chicharito e o gluma,nu atacant.Asa,cam cum e Van Gaal antrenor....

Vezi toate comentariile (4)
Comentează