INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CAMPIONATE

Încă un transfer COLOSAL în fotbalul mondial » Liverpool plătește 180 de milioane de euro pentru un superstar argentinian

foto: reuters
foto: reuters

Articol de GSP - Publicat vineri, 06 iulie 2018 12:48

 Cum Cristiano Ronaldo urmează să fie prezentat mâine la Torino, starul lui Juventus, Paulo Dybala, ar putea ajunge pe Anfield - anunță presa din Insulă.

Impresarul Gustavo Mascardi, apropiat al fotbalistului, se află în discuții cu clubul de pe Merseyside. Transferul lui Fekir a devenit incert, iar Liverpool se concentrează în a-l aduce pe argentinian”, anunță Tuttomercatoweb. Informație confirmată și de cotidianul LiverpoolEcho, care susține că există șanse mari ca fotbalistul lui Juventus să ajungă cât de curând la Melwood, transfer despre care s-a discutat toată dimineața la postul local de televiziune. 

Dybala a marcat 22 de goluri în 33 de prezențe în Serie A sezonul trecut și are o cotă de piață de 110 milioane de euro, conform transfermarkt.com

Juventus i-a plătit lui Palermo 40 de milioane de euro în 2015 și ar urma să încaseze exorbitanta sumă de 180 de milioane, spun ziariștii. 

”Cormoranii” atacă titlul în noul sezon, iar finanțatorii sunt pregătiți să suplimenteze bugetul pentru perioada de transferuri.  Finalista UCL i-a adus pe Anfield pe mijlocașul brazilian de la Monaco, Fabinho și pe Naby Keita de la RB Leipzig. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
fibra
fibra  •  07 Iulie 2018, 08:54

Nu cred,aiureli.

montgomerry
montgomerry  •  06 Iulie 2018, 16:17

Prea mult un fotbalist de talia lui.

utraian
utraian  •  06 Iulie 2018, 15:01
Postat de Viorel Nistor pe 06 Iulie 2018, 14:52

Toate bune și frumoase, doar că lipsește Dybala din poză...

Nu lipseste , e primul din dreapta cu nr. 21. Nu stiu daca a prins 15 min de joc la C.M. Ciudat pentru un jucator cotat la peste 100 de milioane.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close