INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Își va pierde George Pușcaș locul de titular și în Serie B? Cum a explicat antrenorul schimbarea atacantului său la pauză!

George Pușcaș a avut o singură ocazie în meciul de la Modena / Foto: Imago
George Pușcaș a avut o singură ocazie în meciul de la Modena / Foto: Imago

Articol de - Publicat joi, 04 aprilie 2024 15:16 / Actualizat joi, 04 aprilie 2024 18:17

George Pușcaș (27 de ani), atacantul lui Bari, schimbat la pauză în meciul de la Modena (1-1), nu și-ar fi pierdut încrederea antrenorului. „Nu a fost o respingere a lui că a jucat doar o primă repriză. Se întorsese de la echipa națională și l-am văzut că nu se pregătea cum trebuie, nu avea ritmul necesar”, a declarat Beppe Iachini.

A jucat tot meciul în amicalul cu Irlanda de Nord (1-1) și apoi a fost trecut pe bancă de selecționerul Edward Iordănescu la testul contra Columbiei (2-3). Nu s-a făcut remarcat în 90 de minute și când s-a întors în Italia a avut o surpriză din partea antrenorului lui Bari.

Deși l-a titularizat în partida din deplasare cu Modena (1-1), Giuseppe Iachini l-a înlocuit, după o primă repriză slabă, cu un puști de 18 ani, Vincenzo Colangiuli, care a debutat cu acel prilej la echipa biancorossa și la profesioniști!

Iachini: „Niciodată nu se știe cum revin internaționalii de la loturi”

Mutarea le-ar fi dat de înțeles fanilor lui Bari că Pușcaș riscă să nu mai intre în formula de start și în jocul de vineri seară cu Cremonese, de pe teren propriu. Lucrurile au fost însă clarificate astăzi, la conferința de presă, chiar de Beppe Iachini: „La Modena nu a fost un vot de blam pentru George. El a venit la noi după atâtea zile petrecute la echipa națională și nu se știe niciodată cum poate reveni la lot un internațional.

Incidente grave în Cupa Croației » Peste 50 de fani au fost arestați și cel puțin 3 polițiști răniți la Split!
CROAȚIA
Incidente grave în Cupa Croației » Peste 50 de fani au fost arestați și cel puțin 3 polițiști răniți la Split!

Iachini: „Așteptăm goluri de la Pușcaș, dar uneori trebuie să aleg”

Am remarcat că nu se pregătește la capacitate maximă, iar apoi, în jocul echipei, nu l-am văzut cu ritmul de care aveam nevoie pentru a ne da o mână de ajutor. Sigur că așteptăm goluri și de la Pușcaș, știm cum stăm în față, acolo. Antrenorul urmărește ce se întâmplă în teren și ia decizii.

Mi s-a mai întâmplat să debutez tineri atacanți, precum Icardi, Belotti și Raspadori. Colangiuli mi-a plăcut la antrenamente și m-am gândit că el ne poate ajuta mai mult. A arătat calitate și a fost vivace. Acesta este spiritul corect cu care să evoluezi".

George a fost considerat cel mai slab jucător de pe teren și a primit cea mai mică notă (5) din partea presei italiene pentru evoluția din meciul cu Modena. „O singură lovitură de cap a reușit Pușcaș în acest meci. Nu a rezistat decât 45 de minute. Înlocuitorul său a intrat cu o atitudine mai bună", l-a caracterizat Tuttobari.com.

Două goluri în 650 de minute jucate de George Pușcaș la Bari!

George Pușcaș a reușit doar două goluri în 11 meciuri din acest sezon de Serie B. Statisticile care ar trebui să-l îngrijoreze pe Edi Iordănescu îl plasează pe locul al 135 -lea în liga cadetă. „Tricolorul", împrumutat de la Genoa, are șase partide în care n-a putut cadra nicio execuție și doar două ca integralist!

În ianuarie, atacantul de 27 de ani a ales să plece sub formă de împrumut de la Genoa, unde nu era titular și bifase numai 184 de minute din opt apariții.

Problema lui Bari nu este Pușcaș. El este un fotbalist bun, a jucat la 7 echipe și oriunde a mers a jucat bine. Toată echipa a evoluat prost. Un om care a dus-o pe Benevento în Serie A și care a fost mereu apreciat nu a devenit brusc slab
Răzvan Zamfir, fostul director sportiv al lui Bari

Citește și alte știri de fotbal internațional:

Gerard Pique este anchetat de Garda Civilă!
SPANIA
Gerard Pique este anchetat de Garda Civilă!
Pep Guardiola: „Este cel mai bun din lume!”
ANGLIA
Pep Guardiola: „Este cel mai bun din lume!”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează