INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Arsenal a pus ochii pe atacantul parior și ar vrea să-l transfere imediat după ce îi expiră suspendarea

Ivan Toney
Ivan Toney

Articol de - Publicat marti, 26 septembrie 2023 12:45 / Actualizat marti, 26 septembrie 2023 13:43

Ivan Toney (27 de ani) a ajuns pe radarul lui Arsenal, care caută un golgheter ca alternativă la Gabriel Jesus. „The Mirror” scrie că internaționalul englez, ce a ispășit deja 4 din cele 8 luni de suspendare pentru pariuri, ar putea fi luat în ianuarie. Numai că Brentford cere o sumă destul de mare!

Mikel Arteta nu e mulțumit cu soluțiile pe care le are la dispoziție în ceea ce privește ofensiva și mai caută un jucător cu renume de golgheter. Conform „The Mirror", „tunarii" sunt cu ochii pe Ivan Toney, atacantul lui Brentford și internațional englez, și așteaptă să-i expire suspendarea pe opt luni pentru a-i face o ofertă. 

Toney mai are contract cu „albinele" până pe 30 iunie 2025 și ar fi tentat să joace la un club mare din Premier League și să se lupte pentru trofee. Numai că Brentford solicită o sumă destul de mare, 70 de milioane de euro.

A încălcat regulamentul de 232 de ori!

Echipa aflată pe locul 13 după 6 etape din Premier ar încheia o afacere extraordinară dacă-l va vinde pe acest preț, întrucât, acum trei ani, l-a cumpărat de la Peterborough pentru doar 6,5 milioane! Ivan a făcut un sezon trecut foarte bun la Brentford, terminând campionatul cu 20 de goluri înscrise, pe a treia treaptă a podiumului golgheterilor, după Haaland și Kane. 

Arteta l-ar fi cumpărat din vara trecută, dar Toney n-avea drept de joc din cauza faptului c-a fost prins încălcând de 232 de ori interdicțiile pentru pariuri stipulate de federație.

Toney refuză prelungirea contractului

Cei cinci atacanți din lotul lui Arsenal au marcat împreună doar șapte goluri din cele 11 reușite în șase etape de "tunari", Saka 3, Nketiah 2, Gabriel Jesus 1 și Trossard 1. Toney nu vrea să-și prelungească angajamentul, deși managerul danez Thomas Frank i-a propus acest lucru. 

Brentford are nevoie de Toney pentru a se salva de la retrogradare, ocupând în prezent locul 13, cu șase puncte.

Starurile lui Manchester United îl roagă pe Jadon Sancho, exclus din lot, să îi ceară scuze managerului
ANGLIA
Starurile lui Manchester United îl roagă pe Jadon Sancho, exclus din lot, să îi ceară scuze managerului
Și Domino's Pizza ironizează căderea lui Chelsea, ajunsă pe locul 14 în Premier League: „De la ultimul gol marcat am livrat 825.609 de pizza!”
ANGLIA
Și Domino's Pizza ironizează căderea lui Chelsea, ajunsă pe locul 14 în Premier League: „De la ultimul gol marcat am livrat 825.609 de pizza!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează