INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

Cel mai nemuncit titlu din istorie? Jese Rodriguez a primit medalia de campion cu PSG după ce a prins doar un minut în tot sezonul!

Jese Rodriguez (stânga) nu a reușit să se impună la PSG // sursă foto: Guliver/gettyimages
Jese Rodriguez (stânga) nu a reușit să se impună la PSG // sursă foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat sambata, 02 mai 2020 17:42

Jese Rodriguez (27 de ani), spaniolul ce evoluează la Sporting Lisabona, împrumutat de PSG, va primi medalia de campion după ce oficialii din Franța au decis suspendarea definitivă a campionatului.

Pe 2 septembrie 2019, spaniolul Jese a fost împrumutat de parizieni în Portugalia, la Sporting. Înainte de asta, pe 30 august, în meciul Metz - PSG (scor 0-2) din etapa a patra a Ligue 1, Jese a prins un minut pe teren pentru echipa din Paris. Singurul din acest sezon în campionatul francez, pentru că la scurt timp după a fost împrumutat.

Chiar și așa, acel minut îi e de ajuns lui Jese pentru a primi o medalie de campion. Al treisprezecelea trofeu câștigat de Jese în cariera sa, în care și-a trecut în cont, printre altele, două Ligi ale Campionilor și un titlu al Spaniei alături de Real Madrid și 3 Supercupe ale Franței alături de PSG.

25 de milioane de euroa plătit PSG celor de la Real Madrid în 2016 pentru Jese

1 gola marcat Jese în acest sezon, în 17 apariții pentru Sporting

16 meciuria adunat spaniolul în tricoul lui PSG, fiind mai mult împrumutat la alte echipe de când a ajuns în Franța.

Citește mai multe știri despre Ligue 1:

Revoltă în Ligue 1! Președintele echipei lui Ciprian Tătărușanu vrea despăgubiri de zeci de milioane

PSG, mesaj după al nouălea titlu în Franța: „Dedicăm acest trofeu personalului medical și eroilor cotidieni”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează