INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TURCIA

John Obi Mikel refuză să revină la Trabzonspor, chiar dacă Turcia a suspendat campionatul: „Există viață dincolo de fotbal”

John Obi Mikel, sursa: Getty
John Obi Mikel, sursa: Getty

Articol de GSP - Publicat vineri, 20 martie 2020 10:26

Mijlocașul nigerian, John Obi Mikel (32 de ani), refuză orice propunere de a se întoarce la liderul Turciei, Trabzonspor. Lui Mikel i-a fost reziliat contractul după ce anunțase că se opune deciziei șefilor fotbalului turc de a continua meciurile, în plină pandemie de coronavirus. 

Fostul jucător de la Chelsea, a anunțat că nu va lua în calcul varianta de a se întoarce la Trabzonspor, după ce conducerea turcilor a decis să îi rezilieze contractul în urma declarațiilor sale. „Există viață dincolo de fotbal. La vârsta mea, nu mai vreau să intru pe teren într-o asemenea situație. Sezonul ar trebui suspendat imediat", a postat Obi Mikel pe Instagram.

Mikel a declarat pentru The Athletic: „Au fost într-adevăr supărați pe mine. Mi s-a spus să mă întâlnesc cu președintele în biroul său pentru a avea o discuție amândoi. Mi-a cerut să șterg postarea și i-am spus că nu voi face asta. Este părerea mea. Așa simt. Trăim într-o lume liberă. Am libertatea de exprimare. Pot să-mi exprim părerea”.

Obi Mikel susținut de Falcao

Radamel Falcao (34 de ani), atacantul columbian al lui Galatasaray, i-a oferit sprijinul lui John Obi Mikel după declarația de pe rețeaua de socializare, spunând că „Viața este mai importantă decât fotbalul”.

Fotbalul în Turica a fost suspendat în cele din urmă, după presiunile făcute de antrenori și de jucători.

Citește și alte știri despre fotbalul din Turcia:

CORONAVIRUS Trabzonspor l-a dat afară pe John Obi Mikel » Jucătorul refuzase să mai joace din cauza virusului

Marius Șumudică reacționează după suspendarea campionatului din Turcia » Ce decizie a luat antrenorul

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează