INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

Jose Mourinho a făcut spectacol la conferință după ultimul meci al lui Tottenham: „Sunt unicul antrenor obligat să facă asta”

Jose Mourinho. foto: Guliver/Getty Images
Jose Mourinho. foto: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat joi, 16 iulie 2020 15:21 / Actualizat joi, 16 iulie 2020 15:55

Jose Mourinho, antrenorul lui Tottenham, a fost din nou ironic după victoria cu Newcastle, 3-1, în Premier League.

Tottenham a legat a doua victorie în Premier, 3-1 la Newcastle, ajungând la trei în ultimele patru etape şi cu şanse la un loc de Europa League, iar José Mourinho îşi permite să facă spectacol la conferinţele de presă. Managerul lui Spurs i-a răspuns ironic unui reporter, care l-a provocat: 

„Nu îmi pui genul acesta de întrebare decât mie, de obicei, şi nu-i chestionezi pe Frank Lampard, Jürgen Klopp, Guardiola sau pe alţi antrenori ai marilor echipe care au mari jucători! Dacă Lampard îl foloseşte pe Pulisici, tu nu-l întrebi de ce, de exemplu, nu-l bagă pe Odoi. Dacă Pep îl lasă pe margine pe Bernardo Silva, nu-i ceri să explice motivul alegerii sale”.

Mourinho: „Pot râde cu Mr. Robson”

Portughezul a stârnit zâmbete cu remarcile sale: „Pare că sunt singurul antrenor care ar trebui să înceapă meciul cu 15 jucători. Sau unicul care nu deţine dreptul să aibă fotbalişti de valoare pe banca de rezerve”. Şi n-a ezitat să puncteze premiera de pe St. James' Park: 

„E un sentiment bun, nu pentru că era unicul stadion unde nu câştigasem niciodată. Desigur, mă simt foarte fericit pentru echipă şi, în sfârşit, pot pleca de-aici, să trec pe lângă statuia domnului Robson şi să râd cu el. Întrucât, de fiecare dată când veneam să joc la Newcastle, părăseam stadionul şi mă uitam la el cu faţa tristă. E pentru prima oară când pot să zâmbesc”.

Kane i-a dedicat victoria lui Aurier 

Omul meciului a fost Harry Kane. Căpitanul lui Tottenham i-a dedicat "dubla" (60 şi 90), cu care a atins cota 200 de goluri la echipele de club (184 la Spurs), colegului Aurier, al cărui frate a fost omorât zilele trecute. 

„Victoria asta e pentru tine, Serge! Foarte mândru de cele 200 de reuşite, încep cursa pentru următoarele 200", a postat pe Twitter atacantul englez, care va împlini 27 de ani pe 28 iulie. "E un golgeter şi este tânăr, are multă vreme înainte pentru a-şi dubla performanţa", l-a apreciat Mourinho

Citește și alte știri din Premier League: 

Arsenal - Liverpool 2-1 » Campioana din Premier League, învinsă într-un meci dominat categoric! Gafele lui Van Dijk și Alisson, decisive

Alt atac rasist în Premier League: „Viața ta de rahat nu contează”

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează