INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Jucătorii lui Bolton refuză să se mai antreneze din cauza salariilor restante! Ce ar spune patronii din Liga 1 despre o astfel de situație?

Pawel Olkowski (Bolton) intră prin alunecare asupra lui Jack Harrison (Leeds United) FOTO: Guliver/GettyImages
Pawel Olkowski (Bolton) intră prin alunecare asupra lui Jack Harrison (Leeds United) FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 01 aprilie 2019 18:27

Jucătorii lui Bolton Wanderers refuză să se antreneze timp de 48 de ore în semn de protest pentru salariile restante. Fotbaliștii și staff-ul divizionarei secunde din Anglia nu și-au primit banii pe lunile februarie și martie.

Ken Anderson, patronului lui Bolton, încearcă de câteva zile să definitiveze vânzarea clubului către Laurence Bassini, fostul șef al lui Watford, într-o încercare disperată de a achita restanțele. Negocierile au intrat în impas, iar salariile jucătorilor și a oamenilor din staff pentru lunile februarie și martie nu au fost plătite.

Fotbaliștii nu au acceptat situația și au transmis conducerii că intră în grevă pentru următoarele 48 de ore. 

1.200.000£este datoria celor de la Bolton către statul englez

Bolton este penultima în liga secundă din Anglia, cu 32 de puncte acumulate în 39 de etape, și se află la 5 lungimi de primul loc care asigură salvarea de la retrogradare, ocupat în acest moment de Milwall. 

Clasament și rezultate din Championship AICI!

Astra, cel mai recent caz

Astfel de situații sunt la ordinea zilei în România. Cel mai recent caz este cel al fotbaliștilor de la Astra Giurgiu, ocupanta locului 5 în play-off-ul Ligii 1. Jucătorii pregătiți de Costel Enache au încercat să apeleze la o formă asemănătoare de protest, boicotarea antrenamentelor, dar răspunsul conducerii a fost cu totul altul:

Vezi și: 

VIDEO Pep Guardiola, la un meci al unei echipe de cartier din Manchester » I-a lăsat mască pe jucători: „Sunteți foarte buni! Sunt invidios”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close