INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LIGA NAȚIUNILOR

Jucătorul lui Răzvan Lucescu la PAOK, gest dezgustător și provocator împotriva sârbilor

Articol de - Publicat luni, 13 iunie 2022 13:46 / Actualizat luni, 13 iunie 2022 13:46

Slovenul Jasmin Kurtic și-a pus mâna la organele genitale privind spre fanii oaspeților, după 2-2 cu Serbia, în Liga Națiunilor. Sezonul trecut, mijlocașul a intrat în conflict și cu ultrașii echipei sale de club.

Jasmin Kurtic a fost o mutare excelentă pentru Răzvan Lucescu, la PAOK. Mijlocașul central, 33 de ani, împrumutat de Parma până în 2023, a fost printre cei mai buni jucători ai alb-negrilor, golgeterul campionatului grec în sezonul regulat (15 reușite). Mereu salvator în momentele importante ale meciurilor. Și un specialist la 11 metri. 

Ionuț Negoiță anunță că va băga din nou bani la Dinamo: „O să vin, în proporție de 90%. Însă doar ca sponsor!”
DINAMO
Ionuț Negoiță anunță că va băga din nou bani la Dinamo: „O să vin, în proporție de 90%. Însă doar ca sponsor!”

Jasmin Kurtic a gesticulat spre propria galerie 

Dar, în același timp, slovenul e controversat, are un caracter vulcanic, intrând în conflict și cu fanii echipei din Salonic. 

Luna trecută, când PAOK nu avea nicio victorie de 10 meciuri și tocmai pierduse acasă derbyul cu Aris, 0-1, ultrașii au reacționat furibund, aprinși și de gestul provocator al lui Kurtic. Doar intervenția lui Lucescu i-a liniștit pe suporterii radicali. 

Jucătorul a explicat de ce gesticula furios spre galerie, comentând nervos: „Accept orice insultă, mie pot să îmi strige ce vor. Îmi asum responsabilitatea faptelor mele, știu că sunt și momente mai proaste. Dar nu pot tolera să îmi insulte familia, soția, copilul!”. 

Jasmin Kurtic, liniștit de colegul de la PAOK 

Duminică seară, Kurtici a ieșit în evidență, negativ, încă o dată. La sfârșitul partidei din Liga Națiunilor cu Serbia (2-2, după 0-2 la pauză), o confruntare încinsă, cu șapte cartonașe galbene și unul roșu (Rajkovici, de pe banca oaspeților, în minutele de prelungire). 

Slovenul s-a uitat spre fanii rivali și și-a pus mâna la organele genitale. A fost calmat chiar de un jucător sârb, Andrija Živkovici, coechipierul său de la PAOK. Cel care deschisese scorul la Ljubljana.

18 goluriși 3 assisturi a reușit Jasmin Kurtici la PAOK în 50 de meciuri disputate stagiunea trecută

Citește și: 

Cifrele fantastice ale lui Haaland la națională: „Ne bântuie ca o fantomă. E un coșmar” + Prezentat oficial de Manchester City

Suferința lui Darwin Nunez, cel mai scump jucător transferat de Liverpool: „Mama ieșea pe stradă pentru a strânge sticle și a le vinde"

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
observator_federal
observator_federal  •  13 Iunie 2022, 14:35

Slovenul chiar este un lider de echipă, autoritar în joc, decisiv în momentele hotărâtoare, cu șt necruțător, cu mare angajament pe toată durata meciului. Spun asta după felul în care juca la Parma. Acolo l-am văzut protejându-l părintește (l-a luat pe după umeri și dus "într-o zonă mai sigură" ) pe Mihăilă care, într-un meci în care a obținut penalty, s-a mai și contrat "cocoșește" cu un fundaș advers puternic, cu un cap mai mare, furios că Mihăilă îl împinsese peste propriul portar (tocmai fundașul care fusese ușor fentat în careu la penalty și evident l-ar fi mâncat pe Vali).

Vezi toate comentariile (1)
Comentează