INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LIVERPOOL

Jurgen Klopp nu a putut fi prezent la înmormântarea mamei lui din cauza interdicțiilor: „Trăim vremuri teribile”

Jurgen Klopp și mama lui în 2011 @Imago
Jurgen Klopp și mama lui în 2011 @Imago

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 februarie 2021 15:05 / Actualizat miercuri, 10 februarie 2021 15:30

Elisabeth, mama lui Jurgen Klopp (53), antrenorul lui Liverpool, a murit la vârsta de 81 de ani, pe 19 ianuarie, după o perioadă lungă în care a avut probleme la inimă.

Tehnicianul „cormoranilor” nu a putut fi prezent la înmormântarea din Germania, din cauza interdicțiilor de zbor apărute în contextul pandemiei de coronavirus.

Prin intermediul publicației Schwarzwalder Bote, Klopp i-a adus un omagiu mamei sale, la aproape o lună de la deces: „A însemnat totul pentru mine! A fost o mamă reală, în cel mai bun sens al cuvântului. Sper că este într-un loc mai bun acum. Nu am putut ajunge la înmormântare din cauza timpurilor acestea teribile. De îndată ce circumstanțele ne vor permite, vom organiza o comemorare așa cum merită”.

Din căsătoria lui Elisabeth cu Norbert, decedat în 2000, la 66 de ani, au rezultat trei copii: Stefanie (născută în 1960), Isolde (1962) și Jurgen (1967).

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Mircea Lucescu atacă UEFA: „Liga Campionilor a fost creată pentru marile cluburi! S-a dus vremea când câștiga Steaua”

Dan Petrescu, în centrul unui scandal uriaș la Kayserispor! Acuze de blat și contract reziliat: „Mergem la tribunal!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează