INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER CITY

GALERIE FOTO Kyle Walker, înfuriat la maxim, după ce un adversar s-a luat de familia lui » Au angajat un specialist în cititul pe buze, ca să afle ce i-a spus

Kyle Walker, certându-se cu Neal Maupay / Foto: Imago +5   FOTO
Kyle Walker, certându-se cu Neal Maupay / Foto: Imago

Articol de - Publicat marti, 06 februarie 2024 13:43 / Actualizat marti, 06 februarie 2024 15:22

Kyle Walker (33 de ani) a fost căpitanul lui Manchester City la victoria din deplasare contra lui Brentford, scor 3-1. Phil Foden (23 de ani) a marcat toate cele trei goluri ale „cetățenilor”, în timp ce pentru gazde a punctat francezul Neal Maupay (27 de ani).

Aflat în plin proces de divorț după ce și-a înșelat soția în nenumărate rânduri, Kyle Walker a intrat în conflict cu Neal Maupay în timpul meciului, acuzându-l pe francez că i-ar fi jignit copiii.

+1 FOTO

Kyle Walker l-a amenințat pe Neal Maupay: „Te fac praf!”

Conflictul dintre Kyle Walker și Neal Maupay a izbucnit în minutul 81 al meciului, când căpitanul lui Manchester City i-a spus arbitrului Jarred Gillett că Neal Maupay i-a adresat cuvinte jignitoare despre familia sa.

Federația Engleză a apelat la un specialist al cititului pe buze pentru a identifica exact cuvintele pe care și le-au adresat cei doi fotbaliști. Intenaționalul englez și-a vărsat frustrarea asupra centralului și arbitrului de rezervă, spunându-i celui din urmă: „O să-l fac praf!”, susține DailyMail.

Walker s-a uitat apoi către Maupay și i-a spus: „Așteaptă-mă acolo”, arâtând către tunelul care duce la vestiare. Fundașul lui Manchester City s-a întors apoi la central și i-a spus: „A vorbit despre copiii mei, a vorbit despre copiii mei, nu doar o dată!”.

Maupay a intervenit și a spus: „Ba nu am făcut asta”, iar arbitrul le-a spus celor doi: „Haideți să rezolvăm asta la finalul meciului”. Centralul a purtat apoi o discuție doar cu Maupay, spunându-i: „Acum calmează-te, ascultă-mă, gândește-te bine la asta”, la care atacantul lui Brentford i-a replicat: „A fost o minciună, nu e corect, îți jur”.

Kyle Walker a fost atât de nervos încât s-a certat și cu antrenorul său, Pep Guardiola. Englezul a fost, de asemenea, ținta suporterilor lui Brentford, care l-au ironizat pe toată durata meciului.

Kyle Walker, despre situația familiei sale: „Singurul vinovat sunt eu!”

„Am luat decizii prostești și șocante. Nu mă pot gândi ori să-mi imaginez prin ce trece Annie. Am încercat să o întreb, dar e durere. Bărbatul care ar fi trebuit să o iubească, să aibă grijă de ea și să fie alături de ea a înșelat-o. Acțiunile mele au provocat multă durere atâtor oameni.

Îmi pare rău, deoarece, ca familie, acest lucru nu ar fi trebuit să se întâmple. Au fost zile în acest calvar în care am vrut doar să mă ghemuiesc și să adorm. Singurul vinovat sunt eu. Am roluri și responsabilități de care sunt conștient și am luat decizii stupide.

Dar trebuie să-mi recunosc greșelile, o datorez tuturor. Trebuie să aflu de ce am făcut-o și de ce au apărut aceste situații. Sunt om și am făcut greșeli pe teren și în afara lui", a declarat Walker.

Annie Kilner, soția lui Kyle Walker. Foto: Instagram
Lauryn Goodman, amanta lui Kyle Walker. Foto: Getty Images
Lauryn Goodman, amanta lui Kyle Walker. Foto: Facebook
Lauryn Goodman, amanta lui Kyle Walker. Foto: Twitter
Lauryn Goodman, amanta lui Kyle Walker. Foto: Facebook
+20 FOTO

VIDEO. Pep Guardiola a comentat plecarea lui Jurgen Klopp de la Liverpool: „Premier League îi va simți lipsa. Sper să luăm cina împreună cândva”

Vezi și alte știri:

Transfer curios propus în direct de Gigi Becali lui Hagi: „Cumpără-l tu și îl împrumut eu la FCSB!”
FCSB
Transfer curios propus în direct de Gigi Becali lui Hagi: „Cumpără-l tu și îl împrumut eu la FCSB!”
Incident obscen nemaivăzut, la Madrid. Fotbalistul lui FC Sevilla, agresat sexual de un spectator în timpul meciului!
LA LIGA
Incident obscen nemaivăzut, la Madrid. Fotbalistul lui FC Sevilla, agresat sexual de un spectator în timpul meciului!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează