INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  STUTTGART

Lehmann riscă să fie anchetat pentru că i-a furat unui suporter o pereche de ochelari

Jens Lehmann, Lehmann, Stuttgart
Jens Lehmann, Lehmann, Stuttgart

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 decembrie 2009 00:00

Un suporter a depus plângere împotriva portarului lui VfB Stuttgart, Lens Lehmann, pe care îl acuză că i-a luat ochelarii, incidentul fiind şi filmat, informează ediţia online a Bild.

"A fost înregistrată o plângere împotriva domnului Lehmann, acuzaţia fiind de furt", a anunţat un procuror. Incidentul s-a petrecut după meciul cu Mainz, când portarul a şi fost eliminat, fiind cel care a provocat un penalty.

Lehmann i-a luat ochelarii suporterului şi a plecat cu ei, dar la scurt timp i-a înapoiat. Sursa citată scrie că portarul a şi recunoscut într-o emisiune că a luat pentru puţin timp o pereche de ochelari, iar gestul a fost şi prezentat la TV.

Jens Lehmann a făcut în ultimul timp mai multe gesturi controversate. El a fost amendat cu 40.000 de euro pentru că a criticat conducerea clubului după ce aceasta a schimbat antrenorul, a fost suspendat 3 etape pentru că a primit un cartonaş roşu, iar în timpul meciului cu Unirea Urziceni a ieşit de pe teren ca să urineze în spatele panourilor publicitare.

Sursă: NewsIn

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
jean21
jean21  •  23 Decembrie 2009, 20:55

lehmann is the best . rad mereu cand il vad ce face .astai clovn nu fotbalist .

bomb777
bomb777  •  23 Decembrie 2009, 20:48
Postat de pe 23 Decembrie 2009, 19:59

dar pt un telefon furat de marinarul chior, cum se procedeaza in Germania ?

Taierea mainii! Sau a ochilor!

 •  23 Decembrie 2009, 19:59

dar pt un telefon furat de marinarul chior, cum se procedeaza in Germania ?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează