INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER CITY

Lovitura dată de Guardiola lui Mourinho » City a adus un superjucător dorit de United! "Când ai ocazia să lucrezi cu Pep, nu poți spune nu"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat sambata, 27 mai 2017 10:47

Bernardo Silva a ajuns în curtea lui City, deși era dorit și de Man. United. Iar "cetățenii" sunt foarte aproape și de colegul acestuia de la Monaco, Mendy.

S-a dat startul, oficial, sezonului de achiziții în Premier League. Iar cel mai repede s-a mișcat Manchester City. După ce și-a făcut un pic de curățenie în curte, descotorosindu-se de Clichy, Sagna, Caballero și Navas, managerul Pep Guardiola a pus mâna pe Bernardo Silva, mijlocașul noii campioane a Franței, AS Monaco.

Dar când internaționalul portughez de 22 de ani a aterizat joi seară la Manchester, mulți se așteptau s-o ia spre baza de pregătire a lui United, de la Carrington. Mai ales după ce managerul Jose Mourinho declarase recent că ar fi încântat să-l salute pe conaționalul său în tricoul "diavolilor". Numai că mijlocașul l-a ales, în cele din urmă, pe Guardiola.

"Când ai ocazia să lucrezi cu Pep nu poți spune nu. Dacă nu e cel mai bun antrenor din lume, atunci cu siguranță unul dintre cei mai buni. E senzațional ce-a realizat la Barcelona și la Bayern!", a spus mijlocașul portughez de 22 de ani.

Iar Bernardo Silva e doar începutul. City e foarte aproape și de colegul acestuia de la Monaco, Benjamin Mendy, fundaș stânga. 

49.300.000 €a costat-o Bernardo Silva pe City. Dar suma finală, cu tot cu bonusuri de performanță, ar putea ajunge la 68,9 milioane

8 goluriși 9 assist-uri a dat Silva pentru Monaco sezonul trecut, în 37 de apariții în Ligue 1 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează