INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

Lui Lucien Favre i-a ajuns! Antrenorul lui Dortmund a răbufnit: „Incredibil! Inacceptabil!”

Lucien Favre, antrenor Borussia Dortmund // sursă foto: Guliver/gettyimages +11   FOTO
Lucien Favre, antrenor Borussia Dortmund // sursă foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat joi, 28 mai 2020 10:00

Lucien Favre (62 de ani), antrenorul Borussiei Dortmund, s-a luat de fostul internațional german Lothar Matthaus (59), care imediat după eșecul cu Bayern (0-1) l-a adus în discuție pe Niko Kovaci (48) pentru succesiunea sa pe bancă.

Tabloidul german Bild i-a dat deja sentința: „Lucien Favre nu e antrenor de titlu!”. Iar Lothar Matthaus le-a sugerat șefilor Borussiei Dortmund și un posibil înlocuitor: Niko Kovaci

„M-am gândit la fostul tehnician al lui Bayern aproape instantaneu, când l-am auzit pe Lucien vorbind ca și cum ar fi capitulat", mărturisea fostul internațional și antrenor german, acum analist Sky, în interviul acordat marți, la finalul derby-ului pierdut de galben-negri în fața bavarezilor (0-1).

Favre iese la atac: „Incredibil, inacceptabil!”

Lui Favre nu i-a picat bine. Mai ales că venea de la un coleg de breaslă. Și n-a ezitat să-l pună la punct pe incisivul Lothar. 

„Este incredibil, inacceptabil! Ce au făcut cu afirmațiile mele este o nebunie. Nu am spus niciodată că aș renunța, nici n-am sugerat așa ceva ... Îmi pare rău, dar Lothar nu poate ști tot ce se întâmplă la noi, în spatele ușilor închise. Eu sunt antrenorul, îmi văd jucătorii în fiecare zi. El își face treaba lui, eu pe a mea"
- Lucien Favre

Însă Favre chiar a fost evaziv în declarațiile „la cald" oferite reporterilor, cu privire la viitorul său și la capacitatea de a cuceri un titlu: „Știu cum funcționează lucrurile. Mai multe vă voi spune în câteva săptămâni".

2021e anul în care-i expiră lui Favre contractul cu Borussia Dortmund

GALERIE FOTO: Bayern s-a impus pe terenul Borussiei, 1-0

+7 FOTO

VIDEO. Râzi cu noi: Câteva faze haioase din sportul amator

Citește mai multe știri despre Bundesliga:

VIDEO Gafă uriașă în Leipzig - Hertha! Portarul oaspeților s-a făcut de râs

DORTMUND - BAYERN 0-1. Nemții îl contrazic pe Cristi Balaj: „Boateng a fost în limita toleranței”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
cpt.ahab
cpt.ahab  •  28 Mai 2020, 11:36

Favre e un soi de Wenger la Dortmund. E capabil să ducă echipa până pe podium, în semifinale sau finale, dar niciodată spre un trofeu. Cu el la timonă, Dortmund clachează de fiecare dată în meciurile cu adversari tari.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează