INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AMICAL

Fabulos: Lukas Podolski a luat cartonaș roșu la un meci caritabil pe care l-a organizat!

Sursă foto: Sky Sports Deutschland
Sursă foto: Sky Sports Deutschland

Articol de GSP - Publicat luni, 09 ianuarie 2023 14:00 / Actualizat luni, 09 ianuarie 2023 15:39

Lukas Podolski (37 de ani) și-a pierdut cumpătul și a urlat la un arbitru, în timpul unui meci caritabil din cadrul turneului amical Schauinsland Reisen Cup, la care au participat 6 formații: 5 din Germania și Gornik Zbarze, formația la care este legitimat germanul, locul 12 în clasamentul Ekstraklasa. 

Fotbalistul german, care „a ajuns la organizarea meciului caritabil”, a înjurat arbitrul, a primit cartonaș roșu, iar apoi a aruncat cu o sticlă de apă în direcția centralului, în timpul partidei disputate între echipa lui și Rot - Weiss Essen, locul 13 în divizia a treia germană. 

Totul s-a petrecut după ce arbitrul a acordat o lovitură de la 11 metri pentru echipa adversă, notează italienii de la Corriere dello Sport. 

Competiția caritabilă a strâns la această ediție 2 milioane de euro.

CV-ul lui Lukas Podolski

Lukas Podolski și-a făcut junioratul la FC Koln, formație la care a debutat și la nivel de seniori. A jucat pentru prima dată pentru „țapi” pe 22 noiembrie 2003, în meciul pierdut de FC Koln pe teren propriu, scor 0-1, în fața lui Hamburg, în Bundesliga. 

Farul dă lovitura! Gică Hagi l-a transferat pe jucătorul pe care pusese ochii și Becali
FARUL
Farul dă lovitura! Gică Hagi l-a transferat pe jucătorul pe care pusese ochii și Becali

În iulie 2006, Lukas Podolski se transfera de la FC Koln la Bayern Munchen, în schimbul a 10 milioane de euro. În tricoul bavarezilor, Lukas Podolski a adunat 106 apariții, a marcat 26 de goluri și a dat 20 de pase de gol. 

La 3 ani distanță, în iulie 2009, Lukas Podolski revenea la FC Koln, pentru 15 milioane de euro. De-a lungul celor două perioade petrecute la Koln, atacantul a adunat 181 de meciuri, a punctat de 86 de ori și a dat 42 de pase de gol. 

3 trofeea cucerit Lukas Podolski cu Bayern: un titlu în Bundesliga, o Cupă a Germaniei și o Cupă a Ligii Germaniei

În iulie 2012, Lukas Podolski se despărțea din nou de „țapi” și semna în Premier League, cu Arsenal, grupare cu care a câștigat două trofee: Cupa Angliei (2014) și Supercupa Angliei (2015). 

„Tunarii” l-au împrumutat în perioada ianuarie - iunie 2015 în Italia, la Inter Milano, pentru care a înscris un gol în 18 apariții. 

În iulie 2015, Lukas Podolski făcea pasul în Turcia, la Galatasaray, pentru două milioane și jumătate de euro. Alături de gruparea din Istanbul, germanul a cucerit 3 trofee: o Cupă a Turciei și două Supercupe ale Turciei. 

În iulie 2017, Lukas Podolski se transfera în Japonia, la Vissel Kobe. Alături de niponi, acesta a câștigat un trofeu: Cupa Japoniei, în 2019. 

În ianuarie 2020, fostul internațional german se reîntorcea în fotbalul turc, la Antalyaspor, unde a marcat de 7 ori în 47 de meciuri. În iulie 2021, Lukas Podolski ajungea la Gornik Zabrze, din postura de jucător liber de contract. 

În naționala Germaniei, Lukas Podolski a adunat 130 de selecții și a marcat 49 de goluri. Este campion mondial cu „Die Mannschaft” în 2014, în Brazilia. 

VIDEO. Gol marcat de Lukas Podolski în tricoul lui Gornik Zabrze

Citește și:

Cel mai tânăr debutant din istoria lui Liverpool s-a retras la 26 de ani! La 16 ani era comparat cu Sterling: „Acum vând pui prăjit”

Barcelona s-a impus pe terenul lui Atletico și profită de pasul greșit al Realului » Derby cu final „înroșit” pe Metropolitano

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
mishu_74
mishu_74  •  29 Februarie 2024, 16:57

semnatarule de articol, a aruncat cu apa din sticla, nu cu sticla. sticla nu a parasit mana lui Podolski. nu ca ar fi scuzabil gestul, dar ce-ar fi daca am transmite stirea asa cum s-a intamplat? daca ne-am face datoria asa cum trebuie?...numa' zic, nu te lua dupa mine.

a3desss
a3desss  •  09 Ianuarie 2023, 19:43
Postat de geambas pe 09 Ianuarie 2023, 16:16

N-ai inteles nimic. Putin l-a pus pe arbitru sa dea 11 metri.

Pai si VARu' face ce vrea Putinica?!? Ce-ajuns si fotbalul asta!!!

inshallah
inshallah  •  09 Ianuarie 2023, 19:20

fotbalist = ghiolban

Vezi toate comentariile (7)
Comentează