INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA - ATHLETIC BILBAO 1-1

Mai dur ca niciodată! Leo Messi și-a certat colegii după încă un meci slab al Barcelonei: "Nu se poate așa ceva!"

Articol de GSP - Publicat sambata, 29 septembrie 2018 20:40

Leo Messi, capitanul Barcelonei, a avut un discurs dur după ce echipa sa a remizat cu Bilbao, 1-1, egalând în minutul 84.

Messi, 30 de ani, a criticat faptul că echipa catalană încasează prea multe goluri în acest debut de sezon.

"Am fost conduși, iar asta a complicat mult lucrurile. Puteam să câștigăm. Este păcat de acest meci. Trebuie să continuăm, să ne uităm în fața și să ne gândim că miercuri avem un meci greu (n.r. cu Tottenham în Champions Leauge). Suntem conștienți că trebuie să îmbunătățim multe.

Sezonul este foarte lung, dar e adevărat că avem o problemă după ultimele două meciuri. Nu ne așteptam. În meciul cu Leganes am făcut o primă repriză bună, dar am pierdut cu 2-1. Azi am avut ocazii, dar nu am câștigat. Trebuie să fim mai puternici în defensivă. Nu se poate să încasăm goluri în fiecare meci! Venim după un sezon în care era foarte greu să primim gol. Cred că avem jucători pentru a fi o echipă mare și pentru a nu depinde de nimeni. Este păcat de ultimele rezultate, dar trebuie să fim liniștiți și conștienți că este un sezon foarte lung", a declarat Messi, potrivit Mundo Deportivo.

Vezi și: FOTO Messi a făcut scandal după meci! Ce a scris arbitrul în raportul de joc

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
881165428637603
Sorin Sfetcovici  •  29 Septembrie 2018, 21:01

are 31 de ani, de ce iti iei salariul ma ...... habar nu ai ce vorbesti

Vezi toate comentariile (1)
Comentează