INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER UNITED

Manchester United și-a găsit antrenor: "Toți pariază ca va fi Mourinho, dar în vestiar se vorbește doar despre acest tehnician"

foto: Reuters
foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 ianuarie 2016 12:41

Manchester United caută înlocuitor pentru Louis van Gaal, după ce tehnicianul olandez a eșuat în încercarea de a redresa echipa.

The Sun scrie că cel care ar putea prelua frîiele echipei este actualul tehnician al lui Atletico Madrid, Diego Simeone. Argentinianul ar urma să ajungă în Anglia la începutul sezonului viitor.

"Toți pariază că Mourinho va fi antrenorul lui United, însă în vestiar se vorbește doar despre Simeone", a declarat o sursă pentru publicația citată.

Louis van Gaal are contract cu formația engleză pînă în iunie 2017, dar zilele lui pe banca echipei sînt numărate.

Simeone a semnat reînnoirea contractului cu Atletico în această vară, iar înțelegerea expiră în 2020. Clauza de reziliere ar costa-o pe United 15 milioane de euro! Simeone nu și-a ascuns intenția de a lucra în Premier League. 

Tehnicianul argentinian mai este dorit și de Chelsea, care l-a demis pe portughezul Jose Mourinho.

Manchester United ocupă locul 6 în Premier League, într-un clasament condus de Arsenal.

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
gabonne1982
gabonne1982  •  02 Ianuarie 2016, 13:08
Postat de ovidiu_3003 pe 01 Ianuarie 2016, 14:59

Mou stie ce face ...gata cu revolta jucatorilor vechi si bine platiti din echipa ...nu mai semneaza cu nicio echipa care nu o sa i poata aduce si jucatorii doriti de el ...jucatori excelenti si care sa l asculte indiferent ce le cere sa faca pe teren ...

pai cam asta a patit si la Real Madrid cu jucatorii vechi si bine platiti,gen S.Ramos sau Casillas si cred ca dupa aceasta noua experienta la Chelsea,s-a lecuit

luker
luker  •  01 Ianuarie 2016, 17:25

Simeone ar face treaba buna la echipe mai mici ca Southampton, Spurs, Everton, nu la echipe mari. La United e presiune mare, la fel la Real Madrid sau Barcelona. Acolo trebuie sa castige fiecare meci nu 3 din 5.

batranu.cismigiu
batranu.cismigiu  •  01 Ianuarie 2016, 15:01

Simeone cred ca va ajunge la Chelsea, apoi la City presimt. E greu sa lucrezi la United cu alde Rooney, Carrick sau Ashley Young.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează