INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MUTARE

Mino Raiola ar da lovitura cu transferul lui Haaland » Câștigă și de la City, și de la Dortmund

Haaland e o mină de aur pentru impresarul Mino Raiola
Haaland e o mină de aur pentru impresarul Mino Raiola

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 martie 2022 16:50 / Actualizat vineri, 18 martie 2022 17:33

Erling Haaland, 21 de ani, e tot mai aproape să plece de la Borussia Dortmund: îl așteaptă un transfer la Manchester City. 

Englezii sunt pregătiți să scoată din buzunar nu mai puțin de 355 de milioane de euro, sumă ce reprezintă un întreg pachet: 75 de milioane de euro clauza de reziliere a contractului atacantului cu Borussia Dortmund, salariul său și comisionul impresarului Mino Raiola. 

Interesant este că Raiola și-a asigurat 10 milioane de euro și din clauza de 75 de milioane pe care o va încasa Dortmund de la City. 

Mai departe, din cele 65 de milioane de euro rămase, nemții vor plăti alte 15 milioane cluburilor care l-au format pe Haaland, astfel că ei vor rămâne cu 50 de milioane de euro! 

Haaland n-are loc la Real Madrid de Mbappe!

Daily Mail a aflat și cât ar urma să câștige norvegianul la clubul cu proprietar din Emirate. 500.000 de lire sterline pe săptămână, adică 31 de milioane de euro anual. Astfel dintr-un foc ar deveni cel mai bine plătit fotbalist din Premier League, peste Cristiano Ronaldo și peste viitorul său coleg Kevin de Bruyne, ambii încasând 24 de milioane pe sezon.

Englezii explică de ce variantele Real și Barca sunt tot mai puțin plauzibile: madrilenii s-au decis asupra lui Kylian Mbappe și ca să vină și Erling ar trebui să plece Benzema, lucru imposibil, iar catalanii stau încă rău cu finanțele și nu-și permit o afacere de anvergură.

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Jose Mourinho „tună” înainte de Derby della Capitale: „Noi am jucat în Conference League, în timp ce Lazio și Sarri au stat acasă și au fumat”

Bayern Munchen face tot ce poate să-l păstreze pe Lewandowski » Salariu uriaș dacă acceptă prelungirea

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
ripensistu
ripensistu  •  18 Martie 2022, 18:36

Nu ar trebui sa i se permita sa aiba atit.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează