INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

Momente de panică la antrenamentul lui Bayern » Lewandowski s-a accidentat şi a părăsit antrenamentul

FOTO: Gulliver/Getty Images
FOTO: Gulliver/Getty Images

Articol de Tibi DemeterJURNALISPORT - Publicat joi, 06 aprilie 2017 21:38

Golgeterul lui Bayern Munchen, Robert Lewandowski, s-a accidentat la antrenamentul dinaintea partidei cu Borussia Dortmund şi va rata cel mai probabil derby-ul rundei din weekend.

Atacantul polonez a fost fotografiat la antrenamentul de joi al lui Bayern Munchen în momentul în care a părăsit şedinţa de pregătire prematur.

Goal.com a anunţat că accidentarea fotbalistului nu este una gravă, informaţie pe care Lewandwoski a confirmat-o pe contul său de Twitter: "Totul este bine. Voi fi gata".

 Ancelotti speră că se poate baza pe atacantul său chiar şi în partida cu Borussia Dortmund, programată sâmbătă. Vârful echipei a ajuns la 28 de goluri în 26 de partide pentru Bayern în actualul sezon din Bundesliga, după ce a marcat un hat-trick în weekend împotriva lui Augsburg.

Principala temere a lui Ancelotti a fost în vederea partidei cu Real Madrid, din prima manşă a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor. Partida dintre Bayern şi Real Madrid se va disputa miercuri şi va fi transmisă în direct pe Dolce Sport  şi liveTEXT pe GSP.ro

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează