INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  UCRAINA

Șocant! Naționala Ucrainei, comparată cu o divizie nazistă SS la televiziunea rusă de sport: „Să ardă în iad cu susținătorii săi”

Ucraina, foto: Imago Images
Ucraina, foto: Imago Images

Articol de - Publicat joi, 02 iunie 2022 16:18 / Actualizat joi, 02 iunie 2022 16:59

Ucraina a câștigat la Glasgow, 3-1 cu Scoția în semifinala barajului pentru Mondial, și se pregătește de ultimul asalt pentru calificarea la Mondial. Jurnalistul rus Andrei Sidorcik a declarat la Match TV că „echipa de fotbal a Ucrainei e la fel ca Divizia SS Totenkopf. Nu vreau să o văd la Mondial”.

Comentariile unor jurnaliști ruși, inclusiv cei de sport, nu numai că sfidează realitatea, dar ating de multe ori ridicolul și provoacă dezgust în lumea întreagă. 

Gabriel Torje a reziliat cu Dinamo și s-a înțeles cu Farul
Dinamo
Gabriel Torje a reziliat cu Dinamo și s-a înțeles cu Farul

„Nu vreau să văd nici Ucraina la Mondial”

După ce Ucraina s-a calificat în finala barajului CM, la televiziunea moscovită Match TV s-a discutat și meciul de la Glasgow. Și moderatorul, și invitații au făcut unele declarații halucinante. 

Dar nimeni nu l-a întrecut pe Andrei Sidorcik, de la Aif.ru. Acesta a spus: „Nu voi felicita naționala Ucrainei. Pentru mine, poziția neutră a încetat în mometul în care Rusia a fost exclusă de la Mondial pe motive politice. Nu vreau să văd nici Ucraina la Mondial”. 

„Te puteai bucura de succesul SS? Nu!”

A continuat uluitor: „A avut rezultate bune Divizia SS Totenkopf în timpul războiului? Probabil că da. Te puteai bucura de succesul său? Nu! Pentru mine, echipa de fotbal a Ucrainei e la fel ca Divizia SS Totenkopf. Vreau să ardă în iad cu tot cu susținătorii săi”.

Volodimir Zelenski: „Toți luptăm, fiecare pe frontul său”

La Kiev, Volodimir Zelenski și-a făcut timp pentru a vedea partida. „Sunt vremuri în care nu ai nevoie de multe cuvinte. Doar de mândrie. Vă mulțumesc, băieți!”, a scris președintele. „Au ieșit. Au luptat. Au perseverat. Au învins. Pentru că sunt ucraineni”.

Un succes care „a adus bucurie unei țări întregi. Toți luptăm, fiecare pe frontul său, pentru steagul galben-albastru, pentru stema din inima noastră, pentru «Ucraina nu moare»”. Convingerea lui: „Luptăm, îndurăm, învingem. Pentru că suntem ucraineni”.

Citește și:

Real Madrid a anunțat primul mare transfer al verii: „Abia aștept să îmbrac acest tricou legendar”

Vukcevic, de la UTA, avertizează înainte de partida Muntenegru - România: „Putem juca de la egal la egal cu oricine”

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
gazistu
gazistu  •  03 Iunie 2022, 13:05

*** SUSTIN RUSIA!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

elgabri
elgabri  •  03 Iunie 2022, 10:54

An zilele noastre chiar nu mai exista presa independenta .

boierasul
boierasul  •  02 Iunie 2022, 20:52
Postat de Kenzo pe 02 Iunie 2022, 18:36

Delirul rușilor de la televiziunile de propaganda imi amintește de delirul A3 cu Dragnea si disperarea *** de la A3 de al face scapat de bulau pe *** din Teleorman

Sa vezi delir adevărat pe UM 24)) zis Digi))

Vezi toate comentariile (4)
Comentează