INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GALATASARAY

O nouă victimă A/H1N1: Arda Turan suferă de gripă porcină!

Articol de GSP - Publicat joi, 19 noiembrie 2009 00:00

Mijlocaşul echipei Galatasaray, Arda Turan, s-a simţit rău mai multe zile, iar analizele efectuate au relevat că este infectat cu virusul gripei porcine, informează site-ul oficial al turcilor.

Arda Turan, în vârstă de 22 de ani, va fi ţinut în carantină, el urmând să rataze partida din campionat cu Manisaspor, care se va disputa duminică. Jucătorului i s-au făcut analize după ce timp de mai multe zile a acuzat o stare acută de oboseală, a avut febră şi i-a curs nasul, acestea fiind simptome ale gripei A/H1N1.

Galatasaray este adversara lui Dinamo în Grupa F a Ligii Europa, din care mai fac parte Panathinaikos Atena şi Sturm Graz. Cel două formaţii s-au întâlnit deja, în etapele 3 şi 4, iar turcii au câştigat clar de fiecare dată, scor 4-1 la Istanbul, respectiv 3-0 la Bucureşti.

NewsIn

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
 •  19 Noiembrie 2009, 14:38

voi iar nu aveti ce scri ceva mai serios.ati luat si voi astia din fotbal prostia cu gipa porcina.mai lasati stirile astea de doi bani in care crede numai bunica.o sa vedeti ca ala la meciul cu dinamo s titular........

 •  19 Noiembrie 2009, 14:10

handicapatii de la g azeta au spus ca dinam e in pericol....

Vezi toate comentariile (2)
Comentează