INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CORONAVIRUS

Pandemia de coronavirus a blocat fotbalul » Anunț oficial: nu retrogradează nimeni în acest sezon

9.277 de oameni au decedat până acum în întreaga lume din cauza coronavirusului
9.277 de oameni au decedat până acum în întreaga lume din cauza coronavirusului

Articol de GSP - Publicat joi, 19 martie 2020 13:54

Oficialii cluburilor din Japonia, împreună cu șefii fotbalului nipon, au decis ca nicio echipă să nu retrogradeze la finalul acestui sezon din prima divizie, suspendată pe o perioadă nedeterminată din cauza pandemiei de coronavirus.

Stagiunea de fotbal din Japonia a început în luna februarie, un singur meci fiind disputat până la suspendarea competițiilor sportive, decisă pe data de 23 a lunii precedente. Măsura de a nu exista formații retrogradate din prima ligă a Japoniei în această ediție a fost adoptată cu scopul de a se evita diferite complicații la finele sezonului.

De asemenea, șefii fotbalului din „Țara Soarelui Răsare” au anunțat deja că în ediția următoare de campionat vor retrograda 4 formații, în loc de 2, pentru a se restabili echilibrul competițional.

923 de persoanes-au infectat cu COVID-19 în Japonia: 32 dintre acestea au decedat, iar 191 s-au vindecat

În Europa, se mai joacă fotbal doar în Belarus

Pandemia de coronavirus din Europa e pe cale să oprească complet fotbalul la nivel continental! Nu mai puțin de 53 de campionate și-au suspendat meciurile cel puțin până pe 25 martie.

Pandemia de coronavirus a blocat fotbalul » Anunț oficial: nu retrogradează nimeni în acest sezon

Harta Europei actualizată LIVE pe GSP.RO

Citește alte știri despre cum afectează coronavirus fotbalul și sportul mondial:

  1. EURO 2020 devine EURO 2021! Șefii fotbalului mondial au decis să amâne cu un an competiția anului în fotbalul internațional.
     
  2. UEFA a stabilit reprogramarea competițiilor Champions League și Europa League. 
     
  3. Voleiul, primul campionat decis de coronavirus. Federația Română de Volei a decis închiderea campionatului în curs și a anunțat cine primește titlul de campioană. 
     
  4. FRF, LPF și cluburile din Liga 1 au convenit cele două scenarii în care competiția ar putea fi dusă la capăt.
     
  5. Fanii Football Manager se pot juca gratis în perioada următoare după decizia luată  de producătorii jocului.
     
  6. Peste 140 de vedete din sportul românesc fac parte din campania #vafibine, lansată de Gazeta Sporturilor, în contextul panicii generate de coronavirus.
     
  7. Sala de presă a Arenei Naționale a fost transformată în sediu pentru operatorii ce răspund la TELVERDE, linia specială realizată pentru întrebări legate de coronavirus.
     
  8. Fotbalul din Serie A ar putea reveni la începutul lunii mai.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează